foto: no privātā arhīva
FOTO: kā burziņos Rīgā mirdz Kristapa Porziņģa mīļotā Laura
Laura Vizla.
Slavenības
2023. gada 24. oktobris, 06:33

FOTO: kā burziņos Rīgā mirdz Kristapa Porziņģa mīļotā Laura

Žurnāls "Kas Jauns"

Kamēr Kristaps Porziņģis veiksmīgi gatavojas NBA sezonai jaunajā klubā Bostonā, viņa mīļotā Laura Vizla Kristapa kolēģa Žaņa Peinera kompānijā apmeklē modes skates Latvijā.

Šajās dienās sākas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, kur Bostonas kluba "Celtics" rindās debitēs Kristaps Porziņģis.

Kristaps Porziņģis paparaci acīs 2023. gadā

Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis aizvadījis individuāli spožu sezonu ASV galvaspilsētas klubā Vašingtonas “Wizards” un viņa sniegumu ir pamanījuši arī ...

gallery icon

28 gadus vecā Latvijas basketbola zvaigzne Bostonā nonāca no Vašingtonas "Wizards" kluba trīs komandu maiņas darījumā, un nu basketbola apskatnieki lēš, ka "Celtics", jau tā spēcīgo sastāvu pastiprinot ar Porziņģi, ir viena no galvenajām pretendentēm uz NBA čempiona titulu.

Kristaps, kurš traumas dēļ nevarēja palīdzēt Latvijas basketbola izlasei Pasaules kausa izcīņā, uz Bostonu devās septembra beigās, nedēļu pēc tam, kad kopā ar izlasi atgriezās no Pasaules kausa noslēdzošajām spēlēm Manilā. Un jau pirmajās Celtics pirmssezonas spēlēs Porziņģis pierādīja, ka ne velti pelnīs 36 miljonus ASV dolāru sezonā (tiesa gan, no šīs summas vēl jānomaksā nodokļi), jo bija viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem komandā un saņēma uzslavas gan no treneriem, gan komandas biedriem, gan basketbola apskatniekiem!

Bet, kamēr Kristaps Porziņģis iedzīvojas jaunajā mītnes vietā Bostonā un gatavojas jaunajai sezonai, viņa mīļotā Laura basketbolistam līdzi vēl nedevās, bet palika Latvijā, draugu kompānijā baudot dzīvi. Kā novērojis žurnāls "Kas Jauns:, te viņa spīdēja modes šovā "Sky&More" "Fashion&Show", te VIP ložā vēroja repera 50 Cent koncertu "Arēnā Rīga".

foto: Publicitātes

Laura Vizla modes šovā "Sky&More" "Fashion&Show" ieradās draudzeņu un bijušā Latvijas basketbolista Žaņa Peiņera kompānijā. Viņš, kopš beidzis basketbolista karjeru, palīdz Porziņģim uzlabot individuālo sniegumu un ir viens no tuvākajiem Kristapa draugiem. Tērpusies viņa bija zīmola "Balenciaga" kombinezonā par 4000 eiro.

foto: Juris Rozenbergs

Bet ar šo foto no repera 50 Cent koncerta "Arēnā Rīga" Laura padalījās sociālajos tīklos. Porziņģa daiļā draudzene bija tērpusies "The Attico" biksēs, kas maksā ap tūkstoti eiro. Savukārt "Saint Laurent" somas cena - četri tūkstoši!

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!