foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Džaredam Leto nebija “ne jausmas” par baiso vīrusu. Viņš tikko atgriezies no meditācijas tuksnesī
Džareds Leto.
Slavenības
2020. gada 18. marts, 06:55

Džaredam Leto nebija “ne jausmas” par baiso vīrusu. Viņš tikko atgriezies no meditācijas tuksnesī

Jauns.lv

Aktieris un grupas “30 Seconds To Mars” mūziķis Džareds Leto (48) vakar piedzīvoja vislielāko šoku savā mūžā. Kad viņš atgriezās no 12 dienu klusēšanas retrīta tuksnesī, viņš uzzināja, ka pasaule ir pilnībā mainījusies koronavīrusa pandēmijas dēļ.

Džareds Leto pastāstījis, ka viņam “nebija ne jausmas par to, kas notiek”, jo ierodoties retrīta vietā viņam atņemts mobilais tālrunis, un viņš visā šajā laikā nav sazinājies ne ar vienu citu no ārpasaules.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Savā ierakstā sociālajos tīklos Džareds saka: “Pirms 12 dienām es uzsāku klusēšanas meditāciju tuksnesī. Mēs bijām pilnībā izolēti. Nekādu telefonu, nekādas komunikācijas utt. Mums nebija ne jausmas, kas notiek ārpus šīs vietas.”

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

“Vakar iznācu ārā pavisam citā pasaulē. Tādā, kas ir mainījusies uz visiem laikiem,” turpināja Leto. “Prātam nav aptverams – maigi izsakoties.”

“Es saņemu ziņas no draugiem un ģimenes visā pasaulē, un sekoju līdzi tam, kas notiek.”

“Ceru, ka jums un jūsējiem viss ir labi. Sūtu pozitīvu enerģiju visiem,” viņš noslēdzis savu vēstījumu ar novēlējumu faniem. “Palieciet telpās. Esiet drošībā.”

View this post on Instagram

Stay safe 🖤

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Vakar Leto arīdzan publiskojis dramatisku melnbaltu fotogrāfiju, kas visticamāk uzņemta pēc iznākšanas no meditācijas nometnes. Viņš to parakstījis vārdiem “palieciet drošībā.”

„30 Seconds To Mars” gadu gaitā

gallery icon

Ja Džareds Leto no retrīta pārnāca vakar, tas nozīmē, ka viņš to uzsāka 4. martā, kad ASV vēl bija pavisam citāda, nekā ir tagad.

Saskaņā ar CNN rīcībā esošajiem datiem 4. martā ASV bija 158 ar koronavīrusu saslimušo valstī. Vakar šis cipars sasniedza jau 3 487 slimniekus, no kuriem 68 ir miruši.