Ķīpsalā sākusies izstāde automīļiem “Auto 2024’’

Ar jaudīgām auto pirmizrādēm un elpu aizraujošiem šoviem 19. aprīlī Ķīpsalā durvis vērusi izstāde “Auto 2024”

gallery icon
Auto un tehnoloģijas
2024. gada 19. aprīlis, 15:41

FOTO, VIDEO: ko Ķīpsalā var redzēt izstādē "Auto 2024"?

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ar plašu pasākumu programmu sākusies ikgadējā izstāde automīļiem un profesionāļiem.

Ieskats Ķīpsalas starptautiskajā autoindustrijas izstādē "Auto 2024"

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā starptautiskā autoindustrijas izstāde "Auto 2024" notiek no 19. līdz 21.aprīlim.

gallery icon

19. aprīlī Ķīpsalā sākas Baltijas lielākais auto dzīves notikums – starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2024”. Tajā varēs ne tikai iepazīt jaunākos auto modeļus, aktuālākās tendences auto pasaulē, kā arī priecēt acis ar spilgtiem hobija auto un sporta spēkratiem.

Liels uzsvars uz elektroauto

Liela daļa no izstādes dalībniekiem ir gatavi prezentēt tieši jaunākos elektrisko automobiļu risinājumus, kas pieejami tirgū. Kā lielu pārsteigumu apmeklētājiem piedāvā apskatīt jauno spāņu elektrisko super auto “Cupra Tavascan”. Taisnā ceļā no konkursa “Eiropas Gada auto 2024” apbalvošanas Ženēvā uz Ķīpsalu ierodas arī titula ieguvējs – “Renault SCENIC E-Tech electric”, kas arī pārstāv jaunās paaudzes elektro auto līderus. 

Elpu aizraujoši kaskadieru triki “nāves bumbā”

“Auto 2024” apmeklētājiem būs unikāla iespēja vērot vienu no pasaules ekstrēmākajiem motokaskadieru šoviem “nāves bumbā”. “Cageriders” komanda no Somijas Sasja Lājoki un Jarno Karanto kaskadieru meistarību demonstrēs katru dienu līdz svētdienai Šova skatītājiem pamatīga deva adrenalīna ir garantēta.

Eleganti modeļi retro auto cienītājiem

Kā jau ierasts, liels uzsvars tiek likts arī uz retiem un neparastiem automobiļiem. Apmeklētāji tiks iepriecināti ar jaudīgiem un tūnētiem sporta automobiļiem, kā arī klasiskajiem un retro auto. 

Vai elektroauto der mūsu ikdienai?

Latvijas Elektroauto biedrība uz izstādes Atvērtās skatuves organizē aktuālas diskusijas par elektroauto, to pieejamību un atbilstību Latvijas ceļu apstākļiem. Kā arī Latvijas lielākie uzlādes operatori apspriedīs mūsu gatavību nākotnei, kad vairums auto būs elektriski, un centīsies atbildēt uz jautājumu “vai visiem pietiks, kur uzlādēties?”. Šīs tēmas nereti ir raisījušas bažas elektroauto īpašniekiem vai tiem, kas plāno par to iegādi. 

Autoindustrijas izstāde "Auto 2023" Ķīpasalā

No piektdienas līdz svētdienai Ķīpsalas izstāžu hallē notiks starptautiskā autoindustrijas izstāde "Auto 2023". Izstādē varēs iepazīt jaunākos automodeļus, komerctransportu, kemperus, ...

gallery icon