Pašmāju slavenības pulcējas šova "Dalasas īstās mājsaimnieces" pirmizrādes svinībās

2024. gada 17. aprīlī Rīgā, restorānā “Fifii”, notika populārā šova "Dalasas īstās mājsaimnieces" pirmizrādes svinības.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 2. maijs, 15:02

Elīna Gluzunova ar savu pikanto tērpu liek sarosīties mājsaimniecēm

Vita Zvaigznīte, Paula Ivanova

Žurnāls "Kas Jauns"

Skat, kādā tērpā pasaulslavenā šova "Dalasas īstās mājsaimnieces" pirmizrādi apmeklēja dziedātāja un šovu dalībniece Elīna Gluzunova!

Šova atklāšanas svinībās piedalījās sabiedrībā populāras dāmas: Agnese Zeltiņa, Katrīne Vasiļevska, Katy Tindemark, Ieva Adamss, Elīna Gluzunova un citas. Baudot šampanieti un kūkas, viņas ļāvās sievišķīgām sarunām, apspriežot vīriešus, ceļojumus, trendīgākos lūpu krāsu toņus un modes tendences. Turpinot “īsto mājsaimnieču” uzdoto toni un izmantojot, ka pasākumā ir Ieva Adamss, kas nesen feisbukā sacēla pamatīgu ažiotāžu, pārmetot Latvijas sievietēm viņu ģērbšanās stilu, žurnāls "Kas Jauns" nelaida garām iespēju Adamss pavaicāt, kā viņa vērtē Elīnas Gluzunovas tērpu. Vai tāds ir vai nav gana labs ballītei?

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dziedātāja Elīna Gluzunova šova svinībās pārsteidza ar ļoti pikantu tērpu.

“Manuprāt, Elīna ir gribējusi radoši apvienot  divas jomas – skatuves seksīgumu un biznesa nopietnību, taču diemžēl galā sanācis tēls no seksa biznesa jomas. Pelēkā žaketīte ir tīri jauka, bet tas strīpainais tērps ir ļoti pretenciozs, arī neveiksmīgi uzšūts – lejupejošās svītras pasvītro lejupejošo... nu to, ko nevajag pasvītrot. Bet kā skatuves māksliniece Elīna var atļauties visdažādākos eksperimentus – arī šādus!” savā redzējumā nevairījās dalīties Adamss, kas šomēnes nāca klajā ar skarbu novērojumu par latviešu ģērbšanās manieri. “Tā, ņemiet tos sapuvušos tomātus un esiet gatavi man ar tiem sviest. Jo es uzskatu – cilvēki Latvijā ģērbjas ĻOTI slikti,” savu viedokli pauda Adamss, norādot uz tiem ļaudīm, kas apmeklē teātrus, Operu, koncertzāles un restorānus: “Minētās izpriecas ir luksusprece, bez baleta izrādes var mierīgi izdzīvot. Tātad kaut jel kāda nauda ir. Un atbilstošs ietērps attiecīgajai situācijai bieži vien izmaksā mazāk par biļetes cenu.” Taču tas, ko Ieva vērojot sev apkārt (nerunājot par to, ko redz uz ielas, kur katrs ģērbjas tā, kā ērtāk!), “ir ŠAUSMAS un BĒDAS”.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ko par to saka slavenību stila eksperte Ieva Adamss? Skatuves mākslinieki drīkst atļauties eksperimentus!

“Kāpēc mēs neizmantojam iespēju uzlabot pašsajūtu, celt pašcieņu, svinēt dzīvi arī ar tērpa palīdzību?” viņa vaicā, sakot: “Apģērbs, kā nekā, ir mūsu ķermeņa tiešākais turpinājums! Jau pēc tam nāk dzīvokļa interjers, auto, pārtika, izklaides... Kas ir noticis, tauta?”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" dubultnumurā!