Vīru pasaule
2022. gada 23. novembris, 07:24

Nopietni?! Perfekta ballīte ar DJ Zani Stocku

Jauns.lv

Viņai patīk iegriezt kārtīgu ballīti un dzirdēt, ka bija baigi forši. Tas ir labākais kompliments, ko pateikt Zanei Stockai. Zane ir dīdžejs – radio, uz skatuves un no sirds.

Zane cenšas atcerēties savu pirmo randiņu, bet neizdodas. Laikam kaut kas neveikls, viņa saka. Zane gribētu, lai viņai piemistu superspējas visur paspēt, vai vismaz par dažām minūtēm garāku dienu. Viņa uzskata, ka ir simts iemeslu, kāpēc naktī palikt nomodā, ja vien ir, ar ko kopā to darīt. Zane mīl ceļot – sapņos un īstenībā. Skaistākais piedzīvojums līdz šim bijis brauciens vienatnē uz Lasvegasu, bet nākotnē viņa cer, ka tas vairs nebūs vienatnē, un tad jau, droši vien vienalga, uz kurieni…

Skaties video, lai uzzinātu Zanes Stockas atbildes uz visdažādākajiem jautājumiem, bet pilnu interviju un pikantu fotosesiju meklē jaunākajā “9Vīri” numurā.

Tajā uzzināsi arī par skaļākajiem skandāliem futbolā, atradīsi reportāžu no virtuālā koncerta, izlasīsi interviju ar Egonu Rusanovu par X stundu Latvijā un daudz citu materiālu. Žurnāls jau pieejams tirdzniecības vietās!