foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Atklāts plāns, kā karalis Čārlzs un princis Viljams varētu salabt ar Hariju
Karalis Čārlzs ar abiem dēliem pirms vairākiem gadiem.
Slavenības
2024. gada 26. aprīlis, 05:52

Atklāts plāns, kā karalis Čārlzs un princis Viljams varētu salabt ar Hariju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka britu karalis Čārlzs ar nepacietību gaida tikšanos ar jaunāko dēlu princi Hariju, kad viņš maijā ieradīsies Lielbritānijā, lai atzīmētu sevis dibināto “Invictus Games” spēļu 10. gadadienu.

Paredzams, ka Saseksas hercogs, kurš februārī tikās ar monarhu īsi pēc šokējošās atklāsmes par tēvam diagnosticēto vēzi, atkal apmeklēs viņu. Eksperts Ričards Palmers dalījies iespējamos pieņēmumos par to, vai jau tuvāko nedēļu laikā notiks izlīgums karaļnamā, jo karalis Čārlzs esot atvērts izlīgumam, bet par princi Viljamu esot grūti pateikt.

Sarunā ar izdevumu “The Sun” eksperts izteicies: “Esmu pārliecināts, ka Harijs un viņa tēvs centīsies izlīgt. Es domāju, ka ar Viljamu process būs krietni ilgāks, bet galu galā tas ir iespējams. Daudzām ģimenēm rodas strīdi un laika gaitā viņi var atrisināt savas domstarpības,” piebildis Ričards Palmers.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon

Turpinājumā eksperts norādījis: “Ar Viljamu ir liels darbs darāms. Karalis, manuprāt, ir atvērts izlīgumam. Bet es nedomāju – jūs varat nepiekrist –, es nedomāju, ka viņš ir atvērts idejai, ka Harijs varētu uz nepilnu laiku strādāt karaļnama labā. Manuprāt viņi jau pirms šiem gadiem novilka svītru Sandringemas smiltīs, kur bija pateikts ‘tu nevari pildīt karaliskos pienākumus uz pusslodzi, vai nu tu esi karaļnamā vai arī esi prom no tā’.”