foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
"Man ir alkohola nepanesamība!" - aktieris Kaspars Znotiņš par attiecībām ar grādīgiem dzērieniem
Kaspars Znotiņš.
Slavenības
2024. gada 4. marts, 06:37

"Man ir alkohola nepanesamība!" - aktieris Kaspars Znotiņš par attiecībām ar grādīgiem dzērieniem

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Jaunā Rīgas teātra aktieris Kaspars Znotiņš, kas cilvēkus sajūsmina ar dzērāja Arnīša lomu pašmāju daudzsēriju mākslas filmā "Pansija pilī", īstajā dzīvē ar grādīgiem dzērieniem ir uz jūs.

Vaicāts, vai pašam gadījies kāds interesants piedzīvojums, esot kunga dūšā, Kaspars Znotiņš teic, ka dzīvē faktiski ir atturībnieks. “Skaidrs, ka es esmu šad un tad... šo un to... Īpaši studiju gados. Bet katrā ziņā iedvesmu Arnīša lomai neesmu smēlies no savas pieredzes. Man ir alkohola nepanesamība. Tas, ka es vienkārši nepanesu alkoholu, ir tā: iedzerot reibuma man nav vispār, un otrajā dienā ir ļoti grūti. Tas viss, nekā interesanta. Man neaizveras širmis vai kas tāds...” paskaidro aktieris.

foto: Publicitātes
Seriālā "Pansija pilī".

Znotiņš piekrīt, ka skaidrā prātā izredzes uz neplānotiem, nejaušiem ekstrēmiem piedzīvojumiem ir krietni mazākas nekā reibumā. “Šie cilvēki savos alkoceļojumos nokļūst tādās vietās, kur mēs – tie vienkāršie, pareizie, kārtīgie cilvēki – nekad nenokļūsim. Tādā ziņā no mākslinieciskā, radošā viedokļa viņi, protams, ir interesanti,” domā Kaspars.

Aktieris Kaspars Znotiņš sarunā ar Dāvidu

Aktieris Kaspars Znotiņš sarunā ar Dāvidu.

gallery icon