Slavenības
2022. gada 23. augusts, 15:15

Britu karaļnamā ir 89 gadus veca hercogiene, kurai patīk hiphops un Eminems

Jauns.lv

Kentas hercogiene Katrīna (89) daudzus pārsteigusi ar savu atzīšanos, ka mūzikā viņai ir ļoti daudzveidīga gaume. Viņai patīk klausīties tādus hiphopa izpildītājus kā Eminems un Ice Cube, jo šo mākslinieku radītie skaņdarbi "liek kājām kustēties mūzikas ritmā".

Domājot par karalisko ģimeni, maz ticams, ka prātā ienāk hiphops. Taču nesen kā atklājies, ka viena no karaļnama pārstāvēm ir sajūsmā par tādiem repa izpildītājiem kā Eminems un Ice Cube. Intervijā Kentas hercogiene Katrīna pastāstījusi par savu mūža mīlestību pret mūziku un mūzikas mācīšanu Vansbekas pamatskolā Hallā, Anglijā.

Kentas hercogiene Katrīna

gallery icon

Intervijā izdevumam “The Telegraph” hercogiene Katrīna, kura ir precējusies ar karalienes brālēnu Kentas hercogu princi Edvardu, pastāstījusi, ka viņa klausās mūziku, kas ir iepatikusies – to skaitā hiphopu. Hercogiene jau iepriekš atzinusi, ka ir puišu grupas “Blue” fane, bet nesen atklājusi, ka viņai patīk arī reps.

“Ja tas liek manām kājām bungot mūzikas ritmā, tad es esmu laimīga,” viņa norādījusi intervētājai Kamillai Tominijai. Hercogiene atzinusi, ka viņai patīk klausīties Eminema un Ice Cube skaņdarbus, bet pie sirds neiet Kanjes Vesta un Stormzy veikums.

Eminema ģimene

gallery icon

89 gadus vecā aristokrāte, kuras pilnais vārds ir Katrīna Lūsija Mērija Vorslija, norādījusi, ka neizslēdz arī “trash metal” mūziku no savas potenciālās “pleilistes”.

Hercogiene izteikusies, ka pamēģinās to klausīties, bet “iespējams, ne ilgu laiku”. Viņa arī papildinājusi, sakot: “Manam vīram patīk mūzika, bet ļoti nopietna mūzika. Es varu klausīties jebko. Man pat patīk bītbokss.”

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kentas hercogiene Katrīna ar vīru Kentas hercogu princi Edvardu šā gada jūnijā, apmeklējot karalienes valdīšanas Platīna jubilejai par godu rīkoto dievkalpojumu Sv. Pāvila katedrālē Londonā.

Kentas hercogiene karaliskajai ģimenei pievienojās 1961. gadā, kad apprecējās ar Kentas hercogu princi Edvardu.

foto: Vida Press
Kentas hercogiene Katrīna ar vīru Kentas hercogu princi Edvardu kāzu dienā 1961. gadā.