foto: Instagram
Džēreds Leto savu pusgadsimta jubileju atzīmē ar fotogrāfiju, kurai pozējis puskails
Džareds Leto.
Slavenības
2021. gada 30. decembris, 07:16

Džēreds Leto savu pusgadsimta jubileju atzīmē ar fotogrāfiju, kurai pozējis puskails

Jauns.lv

Nesen aktieris un dziedātājs Džēreds Leto atzīmēja savu 50. dzimšanas dienu. Par godu apaļajai jubilejai "Oskara" un "Zelta globusa" ieguvējs nolēma iepriecināt fanus un parādīt, cik lieliskā fiziskajā formā viņš ir aizvien.

Džēreds Leto sociālajos tīklos publiskojis fotogrāfiju, kurā ir redzams bez krekla. Zīmīgi, ka, neraugoties uz kūkas gabalu uz šķīvja, aktiera mute ir nosmērēta "asinīm".

Nav grūti uzminēt, ka šādi Džēreds dod mājienu par savu ekrāna varoni Maiklu Morbiusu no gaidāmā “Marvel Entertainment” un “Sony Pictures Entertainment” komiksa “Morbiuss” ekranizējuma. Bioķīmiķis Maikls Morbiuss, kuru Leto sauc par “diezgan sarežģītu personāžu”, piedzimis ar asins slimību, kuru vēlas izārstēt. Veicot eksperimentus, zinātnieks nejauši pārvēršas par vampīru.

Filmas pirmizrāde paredzēta 2022. gada 28. janvārī. Nesen kļuvis zināms, ka filmas garums būs 1 stunda un 48 minūtes. Tā kā filmā ir lietoti rupji vārdi, redzamas vardarbīgas ainas un biedējoši skati, ekranizējumam piešķirts vecuma ierobežojums PG-13, kas neiesaka to skatīties jaunākiem par 13 gadu vecumu.

Kā zināms, Leto aktiermeistarības vārdā ir gatavs eksperimentēt pats ar savu svaru un to darījis ne vienreiz vien. Filmējoties drāmā “Dallas Buyers Club”, aktieris nokritās svarā par 13 kilogramiem, savukārt, gatavojoties Džona Lenona slepkavas Marka Deivida Čepmena lomai biogrāfiskajai drāmai “Chapter 27”, viņš pieņēmās svarā par vairāk nekā 30 kilogramiem.

Aktiera Džēreda Leto ekstravagantais stils - sociālo tīklu fotogrāfijās un uz sarkanā paklāja

gallery icon

Džēreds Leto "Instagram" fotogrāfijās

gallery icon