foto: PA Wire/PA Images
FOTO: Holivudas dīvu glamūra parāde Oušena bandas jaunā grāvēja Eiropas pirmizrādē
Šonedēļ Londonā notika jaunā Holivudas grāvēja "Ocean’s 8” Eiropas pirmizrāde.
Kino
2018. gada 14. jūnijs, 16:11

FOTO: Holivudas dīvu glamūra parāde Oušena bandas jaunā grāvēja Eiropas pirmizrādē

Jauns.lv

Šonedēļ Londonā notika jaunā Holivudas grāvēja "Ocean’s 8” Eiropas pirmizrāde, uz kuru bija ieradušās filmas visas spožākās zvaigznes.

Londonas kinoteātrī "Cineworld Leicester Square" uz sarkanā paklāja pozēja gan Sandra Buloka un Keita Blanšeta, gan Helēna Bonema Kārtere un popzvaigzne Rianna, žilbinoši smaidot un demonstrējot savus glaunos tērpus.

Ar zeltīto zīmola "Poiret" tērpu ķibele teju sanāca Riannai - viņas izvēlētais apģērbs bija ar vienu atsegtu plecu un tādu dekoltē, ka to nācās ik pa brīdim piekārtot. Turklāt Riannai bija pievērsta fotogrāfu lielākā uzmanība - viņa, kā jau īstai dīvai pienākas, uz pasākumu no zvaigznēm ieradās pēdējā.

Slavenības pulcējas filmas "Ocean’s 8” Eiropas pirmizrādē

13. jūnijā Londonā notika jaunā Holivudas grāvēja "Ocean’s 8” Eiropas pirmizrāde, ko apmeklēja gan filmas zvaigznes, gan citas slavenības.

gallery icon

Apģērbu ar dziļu dekoltē bija izvēlējusies arī aktrise Sandra Buloka - "Zuhair Murad" tērps gan izskatījās pēc kombinezona.

Citām dāmām ar eleganci problēmu nebija - Keita Blanšeta spīdēja "Louis Vuitton" tērpā, bet Helēna Bonema Kārtere atrādīja "Vivienne Westwood" kleitu.