foto: Ieva Lenša/LETA
Vēl ātrāk uz Liepāju! "airBaltic" jūlijā un augustā nodrošinās speciālos reisus turp
"airBaltic" lidmašīna Starpautiskās lidostas "Rīga" lidlaukā.
Bizness un ekonomika
2024. gada 22. aprīlis, 15:32

Vēl ātrāk uz Liepāju! "airBaltic" jūlijā un augustā nodrošinās speciālos reisus turp

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Latvijas nacionālā aviokompānija šogad jūlijā un augustā nodrošinās speciālos reisus uz Liepāju.

Plānots, ka lidojumi maršrutā Rīga-Liepāja notiks divas reizes nedēļā - no 11. jūlija līdz 5. augustam, informē aviokompānijā.

Lidojumi no Rīgas uz Liepāju plānoti ceturtdienās plkst. 23.10 un svētdienās plkst. 23.10. Savukārt Liepājas uz Rīgu ar "airBaltic" varēs lidot piektdienās plkst. 5.45 un pirmdienās plkst. 5.45.

Lidojumsilgs 45 minūtes, bet lidojuma cena vienā virzienā būs no 38 eiro.

Bijušais Liepājas domes priekšsēdētājs soctīklos dalījies ar ziņu par reisiem uz Liepāju un norādījis, ka tādējādi Liepāja kļūs pilsētas viesiem pieejamāka.

Atsevišķi soctīklu lietotāji gan pauduši neizpratni par lidojumu laikiem - lielo atstatumu starp izlidošanu no galvaspilsētas un atgriešanos Rīgā nākamajā rītā.

Aviokompānijā skaidro, ka lidojumu laiki ir salāgoti ar "airBaltic" tīkla pārklājumu, tostarp ļaujot pasažieriem (lidojot no Liepājas) rītā veikt tālāku savienojumu uz Rietumeiropu. Tāpat arī lidojumiem uz Liepāju - ceļu sāk Parīzē, jau vakarā atgriežoties Rīgā (vai festivālā/rallijā) Liepājā.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.