foto: Diggzy/Shutterstock/ Vida Press
Kāpēc Džastins un Heilija Bīberi līdz pirmajam bērnam gaidīja piecus gadus?
Džastins un Heilija Bīberi.
Slavenības
2024. gada 15. maijs, 18:35

Kāpēc Džastins un Heilija Bīberi līdz pirmajam bērnam gaidīja piecus gadus?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers un amerikāņu modele Heilija Bībere (dzimusi Boldvina) apprecējās 2018. gadā. Pirms nedēļas pāris paziņoja, ka ir sava pirmā kopīgā bērna gaidībās.

Kāds pārim pietuvināts avots pastāstījis, ka Heilija un Džastins gaidījuši īsto brīdi savā laulībā, lai laistu pasaulē bērnu. Paziņa izteicies, ka 27 gadus vecā Heilija “vēlējusies būt droša”, ka abi pietiekami ilgi nodzīvojuši kopā kā pāris un izbaudījuši laiku tikai divatā, pirms uzņemties atbildību kā jaunajiem vecākiem.

Stilīgais pāris Džastins un Heilija Bīberi

gallery icon
64


Šā gada 9. maijā abi katrs savā “Instagram” kontā izziņoja prieka vēsti par to, ka viņiem gaidāms mazulis. Pāris publiskoja video, kur redzami, atjaunojam laulības zvērestus. Savukārt fotogrāfijās Heilija redzama ar roku uz augošā topošās māmiņas vēdera. Par pirmo bērnu pāris paziņojis piecus gadus pēc kāzām.

“Heilija vienmēr ir zinājusi, ka vēlas būt māte, tāpēc šis ir sapņa piepildījums. Lai gan viņa vienmēr gribējusi bērnu, viņa nevēlējās visu sasteigt pēc apprecēšanās,” žurnālam “Us Weekly” apliecinājis vārdā nenosauktais paziņa. “Tas bija tik grūti glabājams noslēpums, jo Heilija nevarēja vien sagaidīt, kad varēs atklāt lielo paziņojumu,” piebildis avots. “Tagad, kad tas ir darīts, viņa jūtas kā septītajās debesīs. Heilija nevar vien sagaidīt nākamo nodaļu savā dzīvē. Viņa zina, ka Džastins būs brīnišķīgs tēvs.”

foto: Jonathan Hordle/Shutterstock/ Vida Press
Pēc Bīberu pāra paziņojuma par gaidāmo bērnu Tiso kundzes vaska figūru muzejā Londonā Džastina Bībera lelle jau tikusi pie bēbīša.

Heilijai bija arī citas bažas, kad viņa domāja par topošo mātes lomu. 2023. gada maijā modele pastāstīja par savām raizēm intervijā izdevumam “The Sunday Times”: “Es vārda tiešā nozīmē par to raudu visu laiku! Es tik ļoti vēlos bērnus, bet mani pārņem bailes. Pietiek jau ar to, ka cilvēki baumo par manu vīru vai maniem draugiem. Nespēju iedomāties, ka man vajadzēs sastapties ar cilvēkiem, kas tenko arī par bērnu.”