foto: Joe Camporeale-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
"Ak, Dievs, kas tu esi?" Džastina Bībera jaunākās fotogrāfijas pamatīgi satrauc fanus
Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers.
Slavenības
2024. gada 30. aprīlis, 10:22

"Ak, Dievs, kas tu esi?" Džastina Bībera jaunākās fotogrāfijas pamatīgi satrauc fanus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātājs Džastins Bībers savā "Instagram" lapā publicējis jaunu fotogrāfiju sēriju, taču tās izdevušās tik neierastas, ka raisījušas diskusiju vētru un pat sašutumu fanu komentāros. Kas noticis?

Fanu diskusijas radušās tāpēc, ka jaunākajās fotogrāfijās dziedātājs Džastins Bībers redzams sev neierastā jaunā tēlā: viņš ataudzējis bārdu un mainījis ģērbšanās stilu. Daudzi Bībera sekotāji atzinuši, ka nav mūziķi uzreiz atpazinuši, un daži pat indīgi piebilduši, ka dziedātājs pārdzīvojot “pusmūža krīzi” un izskatoties pēc bezpajumtnieka. Tādi komentāri kā “Brālītis noveco” un “Ak, Dievs, kas tu esi?” savākuši pat vairākus tūkstošus novērtējumu ar “patīk”. Tomēr bija arī tādi, kas uzskatīja, ka Džastins Bībers izskatās labi. Daži arī atzīmēja, ka vairumā fotogrāfiju dziedātājs smaida un izskatās mierpilns.

It kā atbildot uz šiem vārdiem, Džastins drīz vien publiskoja jaunas fotogrāfijas, kurās viņš redzams... raudam. Pēc to apskatīšanas fani vēl vairāk satraucās un sāka prātot, kas noticis ar viņu elku. Tajā pašā laikā Džastina sieva modele Heilija Bībere mierīgi reaģējusi uz šiem attēliem un pat izteikusi vīram komplimentu, rakstot: “Skaistais raudātājs.” Iepriekš tīmeklī klīda baumas, ka Heilija un Džastins ir uz šķiršanās robežas, taču abas šovbiznesa zvaigznes ne reizi vien šo informāciju ir noliegušas.

Tā kā raudošajām fotogrāfijām līdzās Bībers publiskojis divus gadus senas fotogrāfijas no koncertiem, daži fani domā, ka dziedātājs šādi tikai skumst pēc atgriešanās uz skatuves. Atgādināsim, ka 2022. gadā Džastins paņēma pauzi koncertdarbībā sejas labās puses paralīzes dēļ. Citi uzskata, ka viss ir daudz nopietnāk - ka Džastina garīgā veselība pēdējā laikā ir ievērojami pasliktinājusies.

Pēc raudošo selfiju publiskošanas fanu aprindās ar jaunu sparu uzvirmojušas diskusijas par to, vai iemesls asarām nav problēmas laulības dzīvē ar Heiliju. “Es ceru, ka tev iet labi, nevaru izturēt redzam asaras ritam tev pār seju,” rakstīja viena raižu pārņemta fane. Otra komentēja: “Vai kāds salauzis viņa sirdi? Lūdzu pasaki, kas ir noticis!”

Vai vainīga Holivuda?

Turpretī citi pauduši viedokli, ka viņuprāt asaru iemesls ir šāds – “Holivuda”. “Es aizvien nesaprotu, kā Džastins kļuva pats par savu ēnu. Viņš bija spožs, viņš bija lielisks, viņam bija tik liels potenciāls, bet tad… Kas notika?” – neizpratni paudusi kāda dziedātāja talanta cienītāja.  Kāda cita piebildusi: “Džastins Bībers tikko publiskoja fotogrāfijas, kurās raud, un klīst baumas, ka viņš izmisīgi meklē palīdzību, jo cieš no Holivudas elites vardarbības. Ceru, ka Džastins atradīs meklēto palīdzību. Es arī ceru, ka viņš spēs rast spēku, lai izstāstītu savu stāstu kādam, kurš panāks taisnību. Ja tāda šobrīd pastāv.”

Izdevumā “InTouch Weekly” paustas raizes par dziedātāja “neparasto uzvedību” pēc viņa negaidītās uzstāšanās “Coachella” festivālā kopā ar kolēģi dziedātāju Tems. Mūziķis pārsteidza mūzikas festivāla apmeklētājus, pirmo reizi kāpjot uz skatuves kopš viņš 2022. gadā atcēla savu pasaules koncertturneju “Justice Tour” veselības apsvērumu dēļ. “Coachella” festivālā viņš uz skatuves uzstājās lielizmēra melnā sporta jakā un īpaši lielās haki krāsas biksēs. “Viņš beidzot ir atguvis savu veselību, bet tagad draugi ir noraizējušies, ka viņam dzīve atkal slīd uz leju,” publikācijā citēts kāds dziedātājam tuvs paziņa.

Informācijas avots arīdzan norādījis, ka Džastinam un Heilijai laulībā patiešām ir problēmas, taču modele nevarot viņu pamest, jo raizējas, kas ar mūziķi notiks, ja viņa to izdarīs. “Uzstāšanās “Coachella” festivālā Džastinam bija milzīgs sasniegums, un visi viņu atbalsta, bet viņš joprojām ir ļoti trausls,” piebildis vārdā nenosauktais paziņa. Džastins jau iepriekš ir atzinies savā cīņā ar vielu atkarību, apliecinot, ka bijis atkarīgs no marihuānas pirms sācis lietot kodeīnu saturošas vielas, MDMA (fenetilamīnu un amfetamīnu klases psihoaktīva viela) un halucinogēnās sēnes.