Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Scanpix.ee

Maizīte ar portobello

Sastāvdaļas
  • 4 portobello
  • 1 ēdk. olīveļļas
  • 4 timiāna zariņi
  • 4 baltmaizes šķēles
  • 1 ēdk. mīksta sviesta
  • Malti pipari, sāls
Lielā un garšīgā portobello sēņu cepurīte nedaudz atgādina gaļu. Ja ir vēlēšanās, pirms likšanas krāsnī tajā var iedrupināt Rokfora sieru, smalki sagrieztu gaļu un dārzeņus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Krāsni uzkarsē līdz 200C. Uz plāts ar lapiņu pusi uz augšu liek sēnes, apslaka ar olīveļļu, uzber sāli un piparus. Cep 10 minūtes.
2
Pa to laiku ļoti plānā kārtiņā ar sviestu apsmērē maizi un pannā no abām pusēs veikli apbrūnina.
3
Apcepto maizi liek uz porciju šķīvjiem un virsū – sēņu cepurītes. Pasniedz ar lapu salātiem.

Pievienot komentāru

Veselīgi