Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Jogurta marināde ar kariju

Sastāvdaļas
  • 200 g jogurta bez piedevām
  • 2 ēdk. olīveļļas
  • 1½ ēdk. karija pulvera
  • 1–2 ēdk. citrona sulas
  • 1 tējk. maltas kurkumas
  • 1 tējk. maltu romiešu ķimeņu
  • sāls
Īpaši labi garšo ar cūkgaļu un vistas gaļu. Kurkuma marinādei un līdz ar to arī gaļai (sevišķi vistas) piešķir koši dzeltenu nokrāsu, tāpēc ir viegli pateikt, kurā brīdī gaļa ir gatava, – tiklīdz rieviņas kļūst tumši brūnas

Pagatavošana

1
Jogurtu rūpīgi sakul ar pārējiem produktiem un atstāj, lai vismaz 15 minūtes ievelkas.
2
Liec marinādē gaļas gabaliņus un samaisi tā, lai visi būtu pārklāti ar šķidrumu; novieto vēsumā.
3
Marinē vismaz stundu, bet ne ilgāk par 12 stundām. Pirms grilēšanas lieko marinādi nosusini.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni