Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pashu var izrotāt gan ar sasmalcinātiem riekstiem, gan izkausētu šokolādi un sukādēm (Foto: Shutterstock)

Pasha ar kondensēto pienu

Sastāvdaļas
  • 300 g pilnpiena biezpiena
  • 250 ml saldā krējuma
  • 1 bundžiņa kondensētā piena ar cukuru
  • 15 g želatīna
  • 1 ēdk. cukura
Gatavo pashu var izrotāt gan ar sasmalcinātiem riekstiem, gan izkausētu šokolādi un sukādēm.

Pagatavošana

1
100 ml saldā krējuma uzsildi, iekaisi želatīnu un atstāj uz 20 minūtēm, lai uzbriest.
2
Biezpienu divreiz izberz caur sietu. Pēc tam, nepārtraukti kuļot, pa porcijām pievieno kondensēto pienu.
3
Atlikušo saldo krējumu ielej mazā katliņā, pievieno cukuru un sakarsē, bet neuzvāri. Iemaisi krējumā uzbriedināto želatīnu un maisot karsē, līdz želatīns izkūst.
4
Uzmanīgi pielej biezpienam un rūpīgi samaisi. Iepildi pashas vai citā piemērotā veidnē un vismaz uz 3 stundām ievieto ledusskapī.

Pievienot komentāru

Deserti