Pasha ar kondensēto pienu
Sastāvdaļas
- 300 g pilnpiena biezpiena
- 250 ml saldā krējuma
- 1 bundžiņa kondensētā piena ar cukuru
- 15 g želatīna
- 1 ēdk. cukura
Gatavo pashu var izrotāt gan ar sasmalcinātiem riekstiem, gan izkausētu šokolādi un sukādēm.
Pagatavošana
1
100 ml saldā krējuma uzsildi, iekaisi želatīnu un atstāj uz 20 minūtēm, lai uzbriest.
2
Biezpienu divreiz izberz caur sietu. Pēc tam, nepārtraukti kuļot, pa porcijām pievieno kondensēto pienu.
3
Atlikušo saldo krējumu ielej mazā katliņā, pievieno cukuru un sakarsē, bet neuzvāri. Iemaisi krējumā uzbriedināto želatīnu un maisot karsē, līdz želatīns izkūst.
4
Uzmanīgi pielej biezpienam un rūpīgi samaisi. Iepildi pashas vai citā piemērotā veidnē un vismaz uz 3 stundām ievieto ledusskapī.