foto: Līga Gredzena/LETA
Austrumu slimnīcā maija svētku brīvdienās nenotiks ambulatorās pieņemšanas un diagnostiskas izmeklējumi
Attēlam ir ilustratīva nozīme.
Sabiedrība
2024. gada 26. aprīlis, 15:54

Austrumu slimnīcā maija svētku brīvdienās nenotiks ambulatorās pieņemšanas un diagnostiskas izmeklējumi

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Maija noteiktajās valsts svētku brīvdienās Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) stacionāros nenotiks ārstu ambulatorās pieņemšanas un diagnostiskie izmeklējumi, informēja slimnīcā.

Trešdien, 1.maijā, un pirmdien, 6.maijā, RAKUS stacionāros nenotiks ambulatorās ārstu pieņemšanas un diagnostiskie izmeklējumi, kas vienmēr notiek saskaņā ar iepriekšēju pierakstu. Tāpat šajās dienās zvanus nepieņems vienotais pieraksta tālrunis 67000610. Pierakstu var veikt elektroniski šeit.

Savukārt pirmssvētku dienās, 30.aprīlī un 3.maijā, RAKUS stacionārā "Gaiļezers", Hipokrāta ielā 2, ārstu pieņemšanas un diagnostiskie izmeklējumi notiks līdz plkst.17, stacionārā "Jugla", Juglas ielā 20, - līdz plkst.15, stacionārā "Biķernieki", Lielvārdes ielā 68, - līdz plkst.15.30, bet stacionārā "Latvijas Infektoloģijas centrs", Linezera ielā 3, - līdz plkst.17.

Klientu apkalpošanas centri strādās saskaņā ar ambulatoro pieņemšanu un izmeklējumu pieraksta laikiem. Klientus un pacientus par ambulatorās vizītes laiku vienmēr informē iepriekš ar mobilās īsziņas starpniecību vai zvanot uz viņu norādīto tālruņa numuru.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas klīnika, kā arī stacionāra "Biķernieki" acu traumpunkts, kā vienmēr, strādās bez brīvdienām un visu diennakti, sniedzot neatliekamo medicīnisko palīdzību pacientiem akūtā veselības stāvoklī.