Mārtiņdienā Aizputē pieminēs mūziķi Mārtiņu Freimani
Mārtiņš Freimanis (1977-2011). Foto: LETA
Novadu ziņas
2023. gada 7. novembris, 18:19

Mārtiņdienā Aizputē pieminēs mūziķi Mārtiņu Freimani

Jauns.lv / LETA

Mārtiņdienā, 10.novembrī, Aizputē visu dienu risināsies tradicionālā Freimaņa Mārtiņdiena, pieminot mūziķi, komponistu, dzejnieku, aktieri un aizputnieku Mārtiņu Freimani.

Koncerts "Mans draugs Mārtiņš Freimanis"

28. augustā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, notika koncerts "Mans draugs Mārtiņš Freimanis".

gallery icon

Aizputes pilsētas kultūras pasākumu organizatore Inta Rudzīte informē, ka piektdien Aizputi pieskandinās Freimaņa dziesmas.

Aizputes Misiņkalna kapsētā plkst.15 pie Freimaņa piemiņas akmens piemiņas brīdis, bet no plkst.15 līdz 17 Aizputes Skolēnu jaunrades centrā apskatei atvērta Freimaņa piemiņai veltītā istaba. Lūgums apskati pieteikt iepriekš, zvanot uz tālruni 29 781 923. Freimaņa Mārtiņdienu noslēgs grupas "Pēc Tumsas" koncerts.

Mārtiņa Freimaņa Mārtiņdienas Aizputē 2014. gada 9. novembrī

Ar piemiņas brīdi Misiņkalna kapos un piemiņas plāksnes atklāšanu pie Mārtiņa Freimaņa bērnības mājas Aizputē atzīmēta aizsaulē aizgājušā mūziķa un ...

gallery icon

"Koncertā atskaņosim gan skaņdarbus, sākot no grupas "Tumsa" pirmā albuma līdz Valtera Frīdenberga laikam, kā arī šajā posmā - pēc Tumsas - radītos un ieskaņotos darbus. Būs viss - vecie labie un jaunie labie gabali, kurus šim koncertam izvēlējās katrs grupas dalībnieks," ar koncerta repertuāru iepazīstina grupas dalībnieks Jānis Daugalis.

Mārtiņa Freimaņa atceres pasākums Mārtiņdienā, Aizputē Misiņkalna kapos 2013. gada 10. novembrī

gallery icon

Mārtiņš Freimanis (1977-2011) bija tautā mīlēts latviešu mūziķis, grupas "Tumsa" vokālists, arī komponists, aktieris, dzejnieks un televīzijas raidījumu vadītājs. Sadarbojies ar vairākiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem. Viņa dziesmas vairākkārt ir kvalificējušās Eirovīzijas nacionālajai atlasei.

Mārtiņš Freimanis kinofilmās un seriālos

Mārtiņš Freimanis kinofilmās “Man patīk, ka meitene skumst” un “Dancis pa trim”, seriālos “Neprāta cena” un “UgunsGrēks” un izrādē izrādē ...

gallery icon

Atvadas no Mārtiņa Freimaņa

gallery icon