foto: AP/Scanpix
"Bayern" un "Real" futbolisti Čempionu līgas pusfināla pirmo spēli noslēdz ar neizšķirtu
Madrides "Real" Brahims Diazs,un "Bayern" Nousairi Mazraujs.
Futbols
2024. gada 1. maijs, 00:05

"Bayern" un "Real" futbolisti Čempionu līgas pusfināla pirmo spēli noslēdz ar neizšķirtu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv / LETA

Minhenes "Bayern" otrdien savā laukumā UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmo spēli ar Madrides "Real" nospēlēja neizšķirti.

"Bayern" cīņa mājās ar "Real" beidzās ar 2:2 (0:1). 24.minūtē pēc Tonija Krosa piespēles viesus vadībā izvirzīja Vinisiuss Žuniors, raidot bumbu vārtu labajā apakšējā stūrī.

53.minūtē izlīdzinājumu pēc sologājiena ar sitienu vārtu labajā stūrī guva Lerojs Sanē, bet četras minūtes vēlāk Harijs Keins pēc Lukasa Vaskesa noteikumu pārkāpuma savā soda laukumā ar 11 metru soda sitienu raidīja bumbu vārtu kreisajā apakšējā stūrī - 2:1. 82.minūtē iespēju sist 11 metru soda sitienu pēc Mindžes Kima pārkāpuma ieguva arī "Real". Žuniors raidīja bumbu vārtu vidū, un Manuels Neiers nespēja to kavēt - 2:2.

Atbildes cīņa notiks 8.maijā Madridē, bet otru pusfināla dueli trešdien Dortmundē uzsāks Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Dortmundes "Borussia". Čempionu līgas pamatturnīrā spēlēja 32 komandas. Katras apakšgrupas divas labākās komandas iekļuva astotdaļfinālā, bet trešo pozīciju ieguvējas sezonu turpināja UEFA Eiropas līgas izslēgšanas turnīrā.

Fināls 2024.gada 1.jūnijā notiks Vemblija stadionā Londonā. Pagājušajā sezonā par Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kas Stambulā ar 1:0 pārspēja Itālijas klubu Milānas "Inter", pirmo reizi uzvarot šajās sacensībās.