foto: Vida Press
Par "UGG" jauno apavu modeli daudzi teic: "Sajūta, it kā bāžot kāju siltā sviestā"
Franču zīmola "Y/Project" skate Parīzē.
2018. gada 29. janvāris, 06:00

Par "UGG" jauno apavu modeli daudzi teic: "Sajūta, it kā bāžot kāju siltā sviestā"

Jauns.lv

Ērtie un siltie "UGG" apavi daudziem modes ekspertiem jau kļuvuši par lamuvārdiem, taču pēdējā laikā šis nosaukums arvien biežāk parādās modes blogos un presē. Un tā iemesls ir - izgudrots jauns, vēl dīvaināks "UGG" zābaku modelis.

Pirms dažām dienām Parīzē izrādīts šo pretrunīgi vērtēto apavu "jaunākais brālītis". Franču zīmols "Y/Project" sadarbībā ar "UGG Australia" uz modes skatuves iededzis jaunu zvaigzni - pēc slavenā modeļa radītus zābakus, kuri stulmi garumā sniedzas ap ceļgaliem.

foto: Vida Press
Franču zīmola "Y/Project" skate Parīzē.

Par "UGG" zābakiem daudzi mēdz teikt, ka tos nēsājot ir sajūta, it kā kāja būtu iebāzta siltā sviestā. "Un kāpēc gan neiebāzt sviestā kāju visā tās garumā?" garo stulmu apavu modeli komentē tā radītājs, "Y/Project" dizainers Glens Martenss. Patiešām - kāpēc gan ne?

Un vēl - ja domājat, ka "UGG" standarta modelis ir pārāk dārgs, tad jauno apavu cena jūs, iespējams, pārsteigs vēl vairāk. Lai tiktu pie iespējas nēsāt neparastā izskata zābakus ar stulmiem līdz ceļgaliem (vai pat virs tiem), būs jāšķiras no apmēram 900 eiro.

Franču zīmola "Y/Project" radītie jaunie apavi: ļoti savāds "UGG" modelis

gallery icon


 

Tēmas