foto: Publicitātes foto
Kā ābolu etiķis Tev var palīdzēt?
Publicitātes foto.
Skaistums
2024. gada 19. marts, 09:38

Kā ābolu etiķis Tev var palīdzēt?

Sadarbības projekts

Fakti par ābolu sidra etiķi. Ēģiptes karaliene Kleopatra ābolu etiķi kā skaistuma un veselības avotu dzēra ik pēc katras maltītes. Savukārt pirms 2400 gadiem Hipokrāts ābolu etiķi lietoja medicīnā. Senajā Ēģiptē pat tika izveidotas speciālas diētas un ābolu etiķis tika lietots kā produkts, kas mazina svaru un sašķeļ taukus.

Vielmaiņas procesiem palēninoties, var rasties gremošanas problēmas, uzkrāties liekais šķidrums, palielināties svars. Mēs visi esam atšķirīgi. Atšķiras mūsu ēšanas ieradumi, vielmaiņa. Tomēr cilvēkiem, kuriem vielmaiņa ir lēnāka, ir vairāk jākustas un uzmanīgi jāseko līdzi uzņemto kaloriju daudzumam, jāpalīdz organismam, lai tam būtu vieglāk pārstrādāt pārtiku un atbrīvoties no liekā šķidruma.

Mūsdienās vairs nav nepieciešams dzert ābola sidra etiķi šķidrā veidā, tagad tas ir pieejams dažādos veidos.

Skandināvu tabletes „Apple Cider 600“ ir jau sen zināmas un labas atskauksmes ieguvušas, tās ir izgatavotas, lai uzturētu organismā efektīvāku tauku vielmaiņas procesus. Vienā tabletē ir 600 mg aktīvā ābola sidra etiķa. Tas tiek izgatavots, pielietojot mūsdienu fermentācijas tehnoloģiju un no ābolu sulas tiek iegūtas lielas koncentrācijas ābolu sidra etiķa pulvera. Tablešu sastāvā ir arī holīns, artišoku un pieneņu ekstrakti. Artišoki palīdz uzturēt normālu aknu darbību un zarnu trakta darbību, palīdz attīrīt organismu un palīdz izdalīties gremošanas sulai. Holīns palīdz uzturēt normālu aknu darbību un tauku vielmaiņu. Ievērojiet, ka veselīgs dzīvesveids un dažāds un sabalansēts uzturs ir ļoti svarīgs ikdienā.

Pieredzes stāsts:

„Jau kādu laiku lietoju „Apple Cider 600“ tabletes un esmu ļoti laimīga. Izskatās, ka taukvielas gluži sākušas izkust. Mans ķermenis ir kļuvis jauneklīgāks, kā arī jūtos daudz vieglāka, enerģiskāka un mundrāka. Visu darīt kļuvis vieglāk, dažkārt jūtos pacilāta. Savukārt pats galvenais, es atkal varu justies brīvi un ietērpties savā iecienītākajā blūzē vai bikini! Iespējams, ka visa problēma bija tā, ka mans ķermenis uzkrāja taukvielas.”

Apple Cider 600” iesaka lietot:

•          lai kontrolētu ķermeņa svaru,

•          lai uzturētu organisma šķidrumu normālu balansu,

•          ja ir smaguma sajūta vēderā.

Apple Cider 600“ tabletes varat iegādāties VISĀS aptiekās vai ražotāja interneta mājas lapā www.newnordic.lv.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.