foto: Shutterstock
Nedēļa sākas ar pilnmēnesi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27.11. līdz 3.12.
Cita pasaule
2023. gada 27. novembris, 08:26

Nedēļa sākas ar pilnmēnesi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27.11. līdz 3.12.

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 27. novembra līdz 3. decembrim. Pilnmēness pirmdien, 27, novembrī, pl. 11.16 pēc Latvijas laika.

AUNS

Citu darīšanās nejaucies, risini tikai tās konfliktsituācijas, kurās pats esi iesaistīts. Pārspīlēta drosme un pašapliecināšanās var pāraugt pārgalvībā, un tu pat nepamanīsi, ka esi iejaukts procesos, no kuriem tev bija visas iespējas izvairīties – ja neierobežosi sevi, cietīs tava reputācija. Ja paredzēts doties ceļā, gatavojies rūpīgi, nepieļauj steigu un paviršību. Īpaši seko līdzi tehniskajam nodrošinājumam.

VĒRSIS

Lai tiktu pie vēlamā rezultāta, brīžiem vajadzēs krietni vien pamainīt savus paradumus un dzīves standartus. Pret jauniem pienākumiem un saistībām izturies piesardzīgi, nekādām avantūrām nepiekrīti. Stingri turies gan pie rakstītiem, gan nerakstītiem likumiem. Vienkāršāk būs rīkoties vienam, nekā ar kādu kopā. Esi radošs, meklē citādāku pieeju, nebaidies eksperimentēt.

DVĪŅI

Sirsnīgas noskaņas mudinās uz romantisku rīcību, svarīgi būs mīlēt un būt mīlētam. Esi izlēmīgs, rīkojies bez vilcināšanās. Ģimenē it visā meklē kompromisus, esi gatavs darīt visu, kas tavos spēkos, lai tos sasniegtu. Var rasties neparastas idejas, kas saistītas ar mājām, tās iekārtošanu un dzīves apstākļu uzlabošanu. No kļūdām un grūtībām nebaidies – no tām nav pasargāts neviens.

VĒZIS

Atmosfēra mājās kļūs draudīgi neomulīga. Nepiemērotā brīdī gaismā tiks celti seni aizvainojumi, atgādināti veci grēki, neizpildīti solījumi. Nepieļauj, ka tas izprovocē uz neauglīgām diskusijām, nepārvērt lietišķu sarunu emocionālā strīdā, nemeklē zemtekstus tur, kur to nav. Tavas veiksmes atslēga – piesardzība un tolerance. Spēkus un ticību labajam atgūsi dabas tuvumā, vienatnē.

LAUVA

Ja uzsāksi strīdu, tas izvērtīsies ilgstošā konfliktā, no kā cietīsi gan tu, gan attiecības ar šo cilvēku, tāpēc mēģini pārkāpt pāri aizvainojumam, kamēr nav par vēlu. Neesi patmīlīgs, nedusmojies, ja kāds norāda uz tavām vājībām vai trūkumiem. Neļauj nekam un nevienam izsist sevi no līdzsvara. Ar naudu apejies piesardzīgi. Neizvēlies dārgas izklaides, neapmeklē ekskluzīvas atpūtas vietas.

JAUNAVA

Var parādīties nosliece uz pārsteidzīgiem lēmumiem. Tērē naudu apdomīgi, nepiekrīti neskaidriem, mīklainiem darījumiem. Parādoties iespējai uzlabot materiālo stāvokli, esi pacietīgs, uz ātru rezultātu neceri. Ja arī kaut ko iegūsi, tas prasīs lielu piepūli un būs uz īsu laiku. Vēlāk dziļi sirdī būsi ar sevi neapmierināts, prātu nodarbinās dzīves jēgas meklējumi. Tavs spēks būs cilvēcībā un laipnībā.

SVARI

Veiksmīgi būs dažādi iekšēju pārvērtību un garīgā līdzsvara atgūšanas pasākumi. Uz citu notikumu fona šis būs viens no jaukākajiem, jo pārējie sagādās mazāk patīkamus brīžus. Iespējami dažādi konflikti, strīdus situācijas, kas traucēs koncentrēties darāmajiem darbiem. Vairies no apgrūtinošiem kontaktiem un nepatīkamiem cilvēkiem.

SKORPIONS

Lai varētu īstenot savas ieceres un plānus, konsultējies ar zinošiem cilvēkiem, būs vieglāk izvairīties no nelietderīgas rosīšanās. Tava pārliecība un spēja ieinteresēt aizraus līdzi arī citus, tev būs daudz domubiedru, atbalstītāju un, iespējams, arī pielūdzēju. Tomēr plašu sabiedrisko darbību neizvērs. Atceries, ka tev ir dzīvesbiedrs, radinieki, velti uzmanību arī viņiem.

STRĒLNIEKS

Daudz kas nesaskanēs ar iecerēto, būs grūti atrast vidusceļu starp vēlamo un iespējamo, ievērot godīgus spēles noteikumus. Neizturies pret notiekošo kā kaut ko galīgu un negrozāmu, sargies pārspīlēt dzīves grūtības. Centies to nepārvērst lielākā problēmā, nekā tas ir patiesībā. Būs daudz jāpagūst izdarīt. Pievērsies darbiem, kurus jau sen vajadzēja pabeigt.

MEŽĀZIS

Atrodi laiku, lai līdz galam izrunātu svarīgus jautājumus, saskaņotu vēlmes un vajadzības. Tuvinieku teikto pacietīgi noklausies līdz galam, un arī pats nepaliec pusvārdā. Pretējā gadījumā domas par to, ko vajadzēja pateikt, bet nepateici traucēs koncentrēties un pilnvērtīgi strādāt. Viss, uz ko izdosies palūkoties mazliet citādāk, ļaus optimistiskāk raudzīties nākotnē.

ŪDENSVĪRS

Ja jūties ar sevi neapmierināts, tad vai nu tu pārspīlē, vai pārlieku nopietni izturies pret sīkām nebūšanām. Tiklīdz to sapratīsi, visi samilzušie jautājumi zaudēs aktualitāti, un neskatoties uz skeptiķu nievājošo attieksmi, apbrīnojami ātri tiksi galā ar izvirzītajiem uzdevumiem. Līdzcilvēku atzinība stiprinās pārliecību, ka tavas pūles nav bijušas veltas.

ZIVIS

Neļauj sevi steidzināt – nepiekrīti nekam, kas izskatās aizdomīgi vienkārši un dāsni. Sajūta var izrādīties maldinoša, un pats to negribot, cerot uz labu rezultātu, tu tikai ieķēpāsies darījumā, no kura labuma būs maz, bet apgrūtinājumu daudz. Esi savaldīgs, neiesaisties ideoloģiska rakstura strīdos. Enerģija ātri izsīks, tāpēc svarīgi būs pasākumi, kas palīdz fiziski un garīgi atjaunoties.

Tēmas