Iznācis žurnāla “Dzīves Stāsti” jaunākais numurs
Žurnāla "Dzīves stāsti" jaunais numurs.
Dzīvesstils
2023. gada 26. maijs, 13:14

Iznācis žurnāla “Dzīves Stāsti” jaunākais numurs

Jauns.lv

Žurnālā “Dzīves Stāsti” – patiesi, sirsnīgi, neparasti, spēka un emocionāla dramatisma piesātināti dzīvesstāsti, kas atklāj dažādus likteņus un iedvesmo nepadoties.

Ticības stāsts

Evelīna Sproģe ir piedzīvojusi četras mājdzemdības un kopā ar vīru Andri audzina meitu Adrianu un dēlus Niklāvu, Andreju un Kristapu. Kad viņi nāca pasaulē, māmiņa vēl nenojauta, ka ģimene izlems bērnus mācīt pati – mājās, tā veidojot cits ar citu īpaši ciešu saikni. “Ieguldīt enerģiju bērnos ir Dieva aicinājums,” viņa saka.

Radurakstu stāsts

“Daudziem, iespējams, nebija ne jausmas par manu eksistenci, jo faktiski visu mūžu esmu dzīvojusi ārpus Latvijas,” saka Marija Grauba.  Viņa ir pazīstamā mūziķa un režisora Aigara Graubas meita no pirmās laulības. Pēc vecāku šķiršanās Marija kopā ar mammu pārcēlās uz dzīvi Vācijā.

Mīlestības stāsts

Publiciste Linda Curika un režisore Marta Herca atzīst, ka dzīvi nācies sagriezt kājām gaisā, gluži vai veicot sociālu pašnāvību. Tas bija laiks, kad viņas no kolēģēm kļuva par mīļotajām un sāka dzīvot kopā. Tagad viņas ir ģimene un audzina divas meitas. Viņām ir laulības gredzeni, bet svētki būs tad, kad Latvijā tiks pieņemts likums, kas atbalstīs visas ģimenes.

Sajūtu stāsts

“Gaisa kuģis, bet pie tā vadības pults sēž...pelīte. Lūk, tieši tā es arī jūtos,” saka Linda Leen. Lauvene un karaliene, kurai jāsadzīvo ar to lauku pelīti sevī. Dziedātāja, kuras iznākšana uz skatuves vienmēr ir notikums. Sieviete, kura sevi beidzot pieņēmusi tādu, kāda ir.

Romantisma ikonas stāsts

Viena no smeldzīgākajām latviešu romantisma ikonām ir Armanda Birkena un Lorijas Vudas dziedātā Ir septiņi no rīta... Armands godam nes leģendāro Čikāgas piecīšu karogu un licis ietrīcēties daudzu sieviešu sirdīm, bet visu mūžu nodzīvojis bez laulātās draudzenes. “Es negribēju padarīt nelaimīgu ne kādu sievieti, ne sevi,” viņš saka.

Piemiņas stāsts

Pirms diviem gadiem, 2021. gada maijā, kļuva zināms, ka pēkšņa slimība mūžības ceļos pirms 51. dzimšanas dienas aizsaukusi pazīstamo astroloģi Māru Ošuroku. Kāda bija Māras spilgtā personība un vētrainā dzīve?

Pasaules vēriena un sentimenta stāsts

Komponiste, prestižās Emmy balvas ieguvēja Lolita Ritmanis atzīst, ka allaž ir cīnījusies ar jūtīgumu, un tomēr – emociju viņas skaņdarbos ir ļoti daudz. Šajā sarunā – par laulību, alkoholu un mūzikas brīnumu.

Stiprais stāsts

Rīdzinieks Dmitrijs Ševčuks pārvietojas ar staigulīti un, par spīti kustību traucējumiem, uzsmaida pasaulei un cilvēkiem.