foto: Shutterstock
Esi uzmanīgs ar finansēm - horoskops visām zodiaka zīmēm no 24.04. līdz 30.04.
Cita pasaule
2023. gada 24. aprīlis, 05:46

Esi uzmanīgs ar finansēm - horoskops visām zodiaka zīmēm no 24.04. līdz 30.04.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Nedusmojies uz cilvēku, kas nav attaisnojis uz viņu liktās cerības. Piedodot citiem viņu trūkumus, būs lielākas iespējas panākt saprotošu attieksmi tad, kad pašam kaut kas noies greizi. Vēlāk tieksme pārspīlēt var pamudināt uz nevajadzīgu risku naudas lietās. Izvēlies vienkāršus biznesa risinājumus, spried un rīkojies racionāli, nepaļaujies uz veiksmi vai laimēšanos.

VĒRSIS

Atturies no sarežģītiem finansiāliem darījumiem, jo iespējami kļūdaini aprēķini, nepamatotas cerības. Tev var kaitēt intrigas, nepārdomāti plāni un paļaušanās uz solījumiem. Lai gan labi valdīsi pār sevi, tomēr tuvinieki pamanīsies izvest tevi no pacietības. Vairāk laika pavadi kopā ar draugiem un domubiedriem, ar viņiem būs vieglāk saprasties un vienoties par kopīgiem plāniem.

DVĪŅI

Ja tevi neapmierina partneru rīcība, ar attieksmes paušanu nesteidzies, konstruktīva saruna veidosies tikai tad, kad būsi savaldījis emocijas. Pārāk tiešs un atklāts viedokļa izklāsts nenovedīs ne pie kā laba, tikai saasinās attiecības vēl vairāk. Nerunā sliktu par apkārtējiem, neiesaisties strīdos un intrigās. Koncentrējies uz sev svarīgām lietām, dzīvo savu dzīvi.

VĒZIS

Būsi laipns un iejūtīgs, taču arī viegli ievainojams un ietekmējams. Traucēs iekšēja neapmierinātība, sajūta, ka tavas pūles netiek pietiekami novērtētas. Centies neieslīgt neauglīgos prātojumos – tas vairos ilūzijas, bet ne apņēmību novērst trūkumus un nepilnības. Nežēlojies, sakopo spēkus un izdari visu maksimāli iespējamo savas labklājības stiprināšanai.

LAUVA

Izvirzi sev augstus mērķus, neslēp, ka paša intereses tev ir svarīgākas par apkārtējo. Neliekuļo, esi godīgs – tas atvieglos saprašanos ar cilvēkiem, bez kuru palīdzības nevari iztikt. Esi rosīgs, taču nepārspīlē, nejaucies to jautājumu risināšanā, kuros labi neorientējies. Būdams pārlieku labās domās par sevi, vari uzņemties grūtas, sarežģītas lietas un netikt ar tām galā.

JAUNAVA

Grūtības darbā uztver mierīgi, nesabiezini krāsas. Situācija būs emocionāli saspringta, taču neielaidies strīdos – tie nebūs konstruktīvi. Ilgākam laikam paredzētu darbu neuzsāc. Turpmāk jūtamāka kļūs nelabvēļu darbošanās – tiks apstrīdēti tavi priekšlikumi, apšaubītas zināšanas. Jo lielāku pretestību izradīsi, jo aktīvāk kāds mēģinās izjaukt tavus plānus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Šķēršļus ceļā uz panākumiem var radīt konservatīvisms un objektivitātes trūkums. Ja jūti, ka netiec galā ar kādu situāciju, meklē uzmundrinājumu. Vērsies pie cilvēkiem, kas nebaidās pateikt taisnību acīs, pat ja tā nav patīkama. Grūtību un sarežģījumu netrūks, taču būs arī iespējas tās atrisināt. Varbūt rezultāts tevi ne vienmēr priecēs, taču labāk tā, nekā mokoša bezcerība.

SKORPIONS

Galvassāpes var sagādāt materiālas dabas jautājumi un to risināšana. Drosme un uzdrīkstēšanās dažbrīd var pāraugt pārgalvībā. Gribēdams tikt pie ātra rezultāta, vari kļūt paviršs un pieļaut daudz kļūdu. Biznesa lietas kārtosies veiksmīgāk, ja spēsi ieklausīties un pieņemt citādu viedokli. Mācies saskatīt un izmantot izdevības, kuras nav pamanījuši konkurenti.

STRĒLNIEKS

Nesaprašanās partnerattiecībās var rasties pārlieku lielas noslēgtības vai aprobežotības dēļ. Katrs no jums vēlas to pašu, ko otrs, bet kautrējas par to runāt vai neprot izteikt. Maini vidi vai komunikācijas veidu. Nepieļauj, ka aizspriedumi traucē ieviest jaunas tradīcijas vai paradumus kopdzīvē. Centies vairāk saskatīt pozitīvo, nevis dusmoties par to, ka kāds kaut ko sabojājis vai izdarījis aplam.

MEŽĀZIS

Iespējami dažādi konflikti, strīdus situācijas, kas traucēs koncentrēties darāmajiem darbiem. Emocionālas spriedzes sekas būs fizisks un dvēselisks sagurums. Neļaujies nomācošām emocijām un drūmam garastāvoklim, cīnies ar nelāgajām domām, aktīvi kustoties un iesaistoties sabiedriskās aktivitātēs. Vienīgi nekļūsti pārgalvīgs, nemeklē asas izjūtas.

ŪDENSVĪRS

Ieteicams skaidri apzināties, kas tev ir nepieciešams, lai pietuvotos ideālajam dzīves modelim un aktīvi aizstāvētu savas intereses. Esi atvērts dažādiem ierosinājumiem, taču pārmērībās neieslīgsti. Vēlāk iespējamas nesaskaņas attiecībās ar laulāto draugu. Saruna, lai arī emocionāla un brīžiem nepatīkama, tomēr palīdzēs nonākt pie saprātīgiem risinājumiem.

ZIVIS

Ja jāpieņem kāds ar personisko dzīvi saistīts lēmums, nepārspīlē brīža nozīmīgumu – tas var pamudināt uz aplamu rīcību. Kad esi izlēmis, rīkojies – neļauj nevienam apšaubīt tavas izvēles pareizību. Tā kā gluži vai intuitīvi nojautīsi, kas katram aiz ādas, nebūs grūti atšķirt patiesos labvēļus no tiem, kas tikai par tādiem izliekas. Darbus plāno rūpīgi, lai nerodas pārslodze.