Cita pasaule
2023. gada 17. aprīlis, 06:02

Plāni pēkšņi mainīsies - horoskops visām zodiaka zīmēm no 17.04. līdz 23.04.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Esi vērīgs, neatstāj bez atbildes cilvēku, kurš vēlas tevi atbalstīt. Attiecības ar mīļoto nostiprini kopīgās aktivitātēs. Ja vēlies ko vērst par labu, esi atklāts pret saviem tuvākajiem. Vēlāk enerģiju vairāk virzi materiālu labumu gūšanai, mērķtiecīgi risini naudas pelnīšanas jautājumus. Ja būsi uzstājīgs, pie naudas tiksi ātrāk, taču rēķinies ar to, ka dzīves ritms nebūs mierīgs un lēns.

VĒRSIS

Pārskatot senas dzimtas fotogrāfijas vai dokumentus, vari nonākt pie pārsteidzošiem atklājumiem, kas sašķobīs tavus līdzšinējos priekšstatus par pagātnes notikumiem un dos bagātīgu vielu pārdomām. Citus ar savām problēmām neapgrūtini, esi dzīvespriecīgs, aktīvi iesaisties sabiedriskās aktivitātēs. Spēcīgs pozitīvās enerģijas lādiņš palīdzēs tikt ar visu skaidrībā.

DVĪŅI

Tuvākajās dienās noskaņojums uzlabosies, vieglāk nojautīsi līdzcilvēku vēlmes un panāksi saprašanos, taču tas nenozīmē, ka vari atslābināties un cerēt uz mierīgu notikumu gaitu. Visstraujāk situācijas mainīsies brīvdienās. Būs jābūt īpaši atjautīgam, lai tām tikpat strauji pielāgotos. Vēlāk nepatīkamus brīžus var sagādāt partneri, kuri domās tikai par savu labumu.

VĒZIS

Kā pērkons no skaidrām debesīm iespējamas pēkšņas izmaiņas plānos. Neļauj vaļu mirkļa emocijām, risinot problēmas, meklē izeju no situācijas, nevis vainīgos. Gudri pielāgojoties apstākļiem, izdosies nedaudz uzlabot savu materiālo situāciju. Neatsakies arī no draugu līdzdalības aktuālo jautājumu risināšanā. Viņi mācēs tavas domas ievirzīt racionālā gultnē.

LAUVA

Neatsakies no piedāvājuma aktīvāk iesaistīties sabiedriskajos procesos. Neuztver to tikai kā pienākumu, bet arī kā iespēju aizstāvēt personiskās intereses. Ja gribi sasniegt labus rezultātus, atturies no pārlieku principiālas un stereotipiskas nostājas. Radošs piegājiens lietišķu jautājumu risināšanā pavērs lielākas iespējas īstenot savus plānus. Tici brīvas gribas spēkam!

JAUNAVA

Par dažādības trūkumu sūdzēties nevarēsi – prieki mīsies ar bēdām, veiksmes ar neveiksmēm. Noskaņojums būs atkarīgs no tā, cik elastīgi spēsi pielāgoties apstākļu diktētiem noteikumiem. Vērtīgas būs arī tikšanās un sarunas ar cilvēkiem, ar kuriem izjūti gara radniecību. Viņi zinās, kā tevi atturēt no aplamas rīcības. Sargi savu reputāciju!

SVARI

Lai izvairītos no konfliktsituācijām mājās un darbā, paturi savas domas pie sevis. Netērē laiku pretējās puses pārliecināšanai, pierunāšanai vai morāles lasīšanai – labāk pievērsies praktiskām lietām. Fiziskas aktivitātes palīdzēs atbrīvoties no uzmācīgām domām un negatīvām emocijām. Vēlāk iespējamas organizatoriskas problēmas – vai nu visu sasteigsi, vai, tieši pretēji, nokavēsi.

SKORPIONS

Netērē spēkus, mētājoties no vienas ieceres pie citas, paturi prātā galveno. Ja ātrumā nespēj izlemt, kas svarīgs, kas otršķirīgs, vadies pēc sajūtas. Vēlāk priekšroku dod radošām aktivitātēm un saskarsmei ar radošiem cilvēkiem. Pārslēgšanās no vienas lomas uz citu tev nesagādās nekādas grūtības – būsi gan teicams saimnieks savās mājās, gan gaidīts viesis ārpus tām.

STRĒLNIEKS

Finanšu jautājumu risināšana prasīs lielāku rūpību un pacietību, jo būs jāapgūst lielāks informācijas apjoms, jāizpēta likumu un noteikumu līkloči, lai nekļūdītos un neiedzīvotos nepatikšanās. Vēlāk lielāku uzmanību velti mājām un tuviniekiem. Padomā par aktivitātēm, kas atmosfēru mājās padarītu tīkamāku, attiecības ar tuviniekiem sirsnīgākas.

MEŽĀZIS

Ja esi noskaņots mainīt tās lietas vai apstākļus, kas tevi neapmierina, nekrīti galējībās – vētru ūdensglāzē neuztver kā globālu notikumu. Koncentrējies uz pozitīvo! Vēlāk svarīga loma tavā dzīvē būs cilvēkam, uz kura uzmanības apliecinājumiem pat necerēji. Uz citu notikumu fona šis būs viens no jaukākajiem, jo pārējie sagādās mazāk patīkamus brīžus.

ŪDENSVĪRS

Došanās nelielā izbraukumā nāks tev par labu. Nonākot citā vidē, domas iegūs lielāku brīvību, prātā iešausies negaidītas idejas. Kļūs skaidrs, kā rīkoties, lai panāktu lielāku līdzcilvēku ieinteresētību. Līdz nedēļas nogalei centies atgriezties ierastajā vidē. Mazāk tiecies pēc radu un draugu sabiedrības, vairāk izbaudi mājas atmosfēru. Iepriecini ģimeni ar dāsnu, sirsnīgu rīcību.

ZIVIS

Nebaidies eksperimentēt, mainīt savus iepirkšanās paradumus. Var gadīties, ka atrodi ko patiešām noderīgu un interesantu, kas palīdz ikdienišķas lietas padarīt īpašas. Vēlāk naudas lietās ievēro piesardzību, atturies no impulsīviem pirkumiem, centies nenonākt kādas spēcīgas, bet ne pārāk godprātīgas personas ietekmē. Novērtē brāļa vai māsas atbalstu.