foto: Instagram/@madeleinejayee
Sieviete kopā ar mīļoto no "Tinder" devās atvaļinājumā. Viņa nespēja iedomāties, kas tas būs par murgu!
Madlēna Džeja.
Cita pasaule
2023. gada 14. aprīlis, 05:39

Sieviete kopā ar mīļoto no "Tinder" devās atvaļinājumā. Viņa nespēja iedomāties, kas tas būs par murgu!

Jauns.lv

22 gadus vecā Madlēna Džeja ar "savu sapņu vīrieti" iepazinās aplikācijā "Tinder". 32 gadus vecais Džeisons viņu uzaicināja uz randiņu. Pēc tam abu starpā izveidojās romantiskas attiecības. Turklāt mīlētāji plānoja kopīgu nākotni. Par to viņa pastāstījusi savā "TikTok".

"Mēs burtiski vienojāmies par visu: kad mēs gribam laist pasaulē bērnus, kāda būs mūsu dzīve. Tas izklausījās pārāk labi. Viss strauji attīstījās. Viņš stāstīja, kā viņam nav veicies ar sievietēm, ka viņš bijis koncentrējies uz savu biznesu, bet tagad ir gatavs jaunām nopietnām attiecībām," stāstīja Džeja, kura ar savu mīļoto iepazinusies 2022. gada decembrī. 

Pēc trim mēnešiem Madlēna un Džeisons nolēma doties kopā nedēļas braucienā uz Spāniju. Taču atvaļinājums pārvērtās šausmās, kad viņi ieradās lidostā un sagaidīja Džeisona saniknoto bērna gaidībās esošo mīļoto ar viņas radiniekiem.

"Kad nolaidāmies, viņa mīļotā pienāca pie mums un teica: "Es esmu viņa mīļotā, es pēc divām nedēļām dzemdēšu." Māte un tēvs arī pienāca klāt un bakstīja ar kameru viņam sejā, kliedza uz mani. Es biju šokā. Nekad neko tādu neesmu jutusi. Biju pārliecināta, ka drīzumā apprecēsimies," viņa šausmās atcerējās, raksta portāls TSN.

Pēc Džejas teiktā, viņa nav pirmā, kuru pievīlis Džeisons. Turklāt viņš melojis par savu vecumu un uzvārdu.

@mjayeex

Cant believe im posting all this on tiktok what has my life come to.

♬ original sound - Mjayeex

"Viņam patiesībā ir 37 nevis 32 gadi. Viņš meloja arī par savu uzvārdu. Es atradu viņa kontu un tur bija abu kopīgās fotogrāfijas ar gaidībās esošo mīļoto," sacīja Madlēna Džeja.

Viņa arī uzzinājusi, ka Džeisonam ir vēl viens dēls, par kuru viņš nevienam nav stāstījis.

Pēc viņas teiktā, mīļākais mēģinājis sazināties ar viņu pēc tam, kad viņa bija nozudusi no nepatīkamās tikšanās vietas. Tāpat viņš mēģinājis attaisnoties, sakot, ka tā dāma lidostā ir psihiski nevesela.

"Viņš man meloja un teica, ka tā ir traka bijusī, kurai ir psihiskas problēmas un kura viņu ievilinājusi slazdā ar jaunu grūtniecību," pieredzētajā dalās Madlēna

Madlēna runājusi arī ar grūtnieci. Viņa pastāstīja, ka nojautusi par mīļotā nodevību.

"Man kļuva bail, jo jutos kā slikts cilvēks, lai gan neko sliktu neesmu izdarījusi. Nekad neesmu sapņojusi par nopietnām attiecībām ar kādu, kam ir ģimene," viņa pastāstīja.

@mjayeex Part 5. The video is posted with consent from the creator #storytime ♬ original sound - Mjayeex

Pēc Džejas teiktā, visa situācija viņu tā nobiedējusi, ka viņa izdzēsusi iepazīšanās aplikāciju: "Es jūtu, ka šobrīd neuzticos nevienam vīrietim uz pasaules."

Džeja piebilda: ja romāns šķiet pārāk labs, lai būtu patiesība, tā parasti arī ir. Viņa aicināja visus ieklausīties savā intuīcijā.