foto: Efren Landaos/Sipa USA/ Vida Press
Iztēlei atstāts maz - Kailija Dženere zem caurspīdīga tērpa krūšturi neuzliek
Kailija Dženere.
Stila jaunumi
2022. gada 16. novembris, 18:25

Iztēlei atstāts maz - Kailija Dženere zem caurspīdīga tērpa krūšturi neuzliek

Jauns.lv

Otrdienas vakarā apmeklējot Ņujorkā notiekošo izstādes “Mugler Couturissime” atklāšanu, uzņēmēja miljardiere Kailija Dženere izskatījās gluži kā modele no modes skates.

25 gadus vecā kosmētikas biznesa magnāte izstādes atklāšanā demonstrēja savas sievišķīgās smilšu pulkstenim līdzīgās auguma aprises melnā pavisam caurspīdīgā bodijā.

Kailija – kura februārī laida pasaulē savu otro bērnu, kas dzimis viņas attiecībās ar Trevisu Skotu – izskatījās apbrīnojami labā formā. Viņas drosmīgā tērpa izvēle maz atstāja iztēlei.

Modes nama “Thierry Mugler” melnais bodijs bija darināts no plāna caurspīdīga materiāla, ko rotāja vīnogu stīgām līdzīgs raksts. Tam bija paaugstināta kakla līnija un garās piedurknes.

Kailija Dženere zīmola “Mugler” tērpā no 1997. gada augstās modes skates

gallery icon

Lai gan Kailijai zem tērpa bija melnas bikini stila biksītes, ķermeņa augšdaļu viņa zem bodija bija atstājusi pilnībā kailu, izvēloties iztikt bez krūštura, kas piesegtu intīmākās vietas.

Taču viņas kailums bija meistarīgi piesegts. Virs caurspīdīgā bodija uzņēmēja bija uzlikusi 1997. gadā darinātu “Mugler” retro apmetni.

Meistarīgi veidotais koptēls ļāva Kailijai demonstrēt slaidās kājas, bet pārējo ķermeni viņa atstāja piesegtu. Apmetnis bija darināts no zīdaina gandrīz balta auduma, kuru rotāja melnas līnijas.

Pat vērīgākajiem faniem jau sen nojucis skaits, cik daudz reižu Kailija Dženere saviesīgu pasākumu apmeklējumiem izvēlējusies zīmola “Mugler” darinātus tērpus.

Tērps, kurā uzņēmēja apmeklēja izstādes atklāšanu Ņujorkā ir no modes nama 1997. gada pavasara/vasaras augstās modes skates. Caurspīdīgā bodija raksts atgādina kailus koku zarus, bet apmetnis ir gluži kā lapu vainags.

Savus kraukļa melnos matus Kailija bija ieveidojusi četrdesmito gadu stilā. Kājās viņa bija apāvusi melnas ādas laiviņas un rotājusies ar nagliņauskariem ar briljantiem.

Šis bija otrs tērps, kādu vakara gaitā demonstrēja Kailija. Uz izstādes atklāšanu viņa ieradās krāšņā vakartērpā un ar grandiozu galvas rotu.

foto: Johns PKI / SplashNews.com/ Vida Press
Kailija Dženere.