foto: Gabriele Holtermann/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Emīlija Ratažkovski atklāti par savām attiecībām. Vai viņai tiešām ir romāns ar Bredu Pitu?
Modele Emīlija Ratažkovski.
Attiecības
2022. gada 16. oktobris, 06:06

Emīlija Ratažkovski atklāti par savām attiecībām. Vai viņai tiešām ir romāns ar Bredu Pitu?

Jauns.lv

Modele Emīlija Ratažkovski (31) ieviesusi skaidrību par beidzamajā laikā klīstošajām baumām, ka viņai esot romantiskas attiecības ar aktieri Bredu Pitu (58).

Modele atklājusi, ka šobrīd ir no “attiecībām brīva” sieviete un izbauda šo jauno “brīvību”.

“Būtībā es pirmo reizi mūžā esmu brīvas sievietes statusā, un man ir tāda sajūta, ka izbaudu brīvību, nesatraucoties par to, kā mani uztvers,” intervijā žurnālam “Variety” izteikusies Emīlija Ratažkovski.

Emīlija Ratažkovski juvelierizstrādājumu zīmola „Jacquie Aiche” reklāmā

gallery icon

“Viena no lietām, par ko es rakstu [grāmatas “Mans ķermenis”/ “My Body”] pēdējā esejā, ir par kontroli un sava veida izpratni, ka viens no labākajiem veidiem, kā reāli būt laimīgam un iegūt šķietamu kontroli, ir palaišana brīvībā,” viņa paturpināja.

Emīlijas teiktais par savu attiecību statusu sekojis īsi pēc tam, kad aizvadītajā mēnesī parādījās runas, ka Holivudas aktierim Bredam Pitam it kā esot romāns ar nesen šķirto viena bērna māmiņu Ratažkovski. Kāds anonīms avots izdevumam “Page Six” apgalvoja, ka Pits izvairoties par attiecībām runāt publiski, jo baidoties, ka bijusī sieva Andželina Džolija, uzzinot, ka viņam ir nopietnas attiecības, sāktu viņu nomelnot kopīgo bērnu acīs.

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā.

gallery icon

Lai gan intervijā Emīlija runā par savu brīvas sievietes statusu, no Breda Pita vārda pieminēšanas viņa tomēr veikli izvairās.

Šā gada jūlijā Emīlija Ratažkovski izšķīrās no vīra Sebastiana Bēra-Maklarda pēc četru gadu ilgas laulības. Lai gan pāris par šķiršanās iemeslu izvairās runāt, izdevumam “Page Six” kāds abiem tuvs cilvēks izteicies, ka Bērs-Maklards bijis neuzticīgs. “Viņš ir sērijveida krāpējs. Tas ir tik pretīgi,” komentējis anonīmais avots.