Attiecības
2022. gada 14. jūnijs, 07:33

Priekšspēle, pieskārieni - ko sievietes patiesi vēlas mīlēšanās laikā? Komentē pašmāju seksa trenere

Jauns.lv

Sievietes savas konservatīvās audzināšanas vai citu iemeslu dēļ vēl aizvien kautrējas iepazīt pašas savu ķermeni, pieskarties, izpētīt, saprast, kas sagādā vislielāko baudu - uzskata sarunu šova "Kad viņas satiekas" viešņa Ieva Sīmane, dāma ar visai intriģējošu nodarbošanos. Ieva ir seksa un partnerattiecību trenere, arī šai tēmai veltīta bloga un vairāku grāmatu autore.

Audzināšana, viņasprāt, arī ir viens no būtiskākajiem šķēršļiem, kas kavē sasniegt pilnvērtīgu seksuālo baudu - kā vienatnē, tā attiecībās ar partneri.

foto: Ekrānuzņēmums
Ieva ir seksa un partnerattiecību trenere, arī šai tēmai veltīta bloga un vairāku grāmatu autore.

Kā zināms, Valda Meldera pikantajā šova rubrikā nav tabu tēmu, tādēļ sarunas temats nepiespiesti aizvirzās arī pie apmierinājuma gūšanas solo un dažādām seksa rotaļlietām.

Kā atzīst intīmo jautājumu speciāliste, tās ir laba lieta, jo spēj pamodināt sievietes jutekliskumu un sniegt apmierinājumu arī tad, ja partnera nav, tomēr šai ziņā der arī uzmanīties – šo aparātiņu jauda un “knifiņi” bieži vien krietni pārspēj dzīva cilvēka iespējas, un pie tiem var izveidoties tāds pieradums, ka par reālām attiecībām pazūd interese.

foto: Shutterstock