Stila jaunumi
2022. gada 14. janvāris, 08:13

Tagad ir modē pa ielu staigāt pidžamā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Pidžamas iemieso perfekto kombināciju – skaistums un ērtums. Tā kā liela daļa tagad strādā no mājām, to nu var darīt pidžamu komfortā, un, kā rāda slavenības, šādi tērpts var doties uz restorānu, ballīti un pastaigās.

foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press
Mūziķis Džastins Bībers.

Glamūra pidžama

Mūziķe Demija Lovato uz The Elvis Duran Show radio interviju ieradās, tērpusies zīda pidžamā. Lai tā izskatītos smalkāka un glamūrīgāka, Demija to papildinājusi ar mirdzošiem aksesuāriem.

foto: Profimedia, Insight Media
Mūziķe Demija Lovato.

Puķu bērns

Lai gan vīrieši nevar sūdzēties, ka viņu apģērbs būtu neērts, arī viņi tiecas pēc maksimālas brīvības. Aktieris, mūziķis Džareds Leto savu radošo pieeju modei demonstrē ar itāļu zīmola Gucci zīda pidžamas biksēm un ziediem rotātu kreklu.

foto: ddp / Vida Press
Aktieris un mūziķis Džareds Leto.

Vienmēr gatavs gultai

Žurnāla Playboy “tēvs” Hjū Hefners bija īstens pidžamu un halātu pionieris. Viņš tās valkāja desmitgadēm ilgi, vienmēr un visur, un izskatījās lieliski.

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Žurnāla "Playboy" radītājs Hjū Hefners.

Suns negaida

Aktrise Diāna Kītone demonstrē visērtāko, ātrāko un veiklāko pidžamas valkāšanas triku. To gluži vienkārši paslēpjot zem virsdrēbēm!

foto: BACKGRID/ Vida Press
Aktrise Diāna Kītone.

Ja jau tā dara viņa

Bijusī TV šovu zvaigzne, uzņēmēja Kima Kardašjana dara visu, lai glamurizētu pidžamas un mājas apģērbu. Arī ar tādiem paņēmieniem, kā izveidojot savu veļas un mājas apģērbu zīmolu Skims. Protams, tikpat seksapīlu kā pati.

foto: Twitter/ Vida Press
TV personība un modele Kima Kardašjana.

Kad viss ir jāpaspēj

Aktrisei Sārai Džesikai Pārkerei ir burtiski gribējies apvienot stilu ar komfortu. Žakete un cepurīte – kā dodoties uz svarīgu pieņemšanu, pidžamas bikses – jo ir steigusies. Katrā ziņā lieliski, ka čības ir nomainītas pret kurpēm.

foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Aktrise Sāra Džesika Pārkere.

Viņas var visu

Arī Kimas Kardašjanas vecākā māsa Kortnija ir par ērtumu. Tik ļoti, ka pidžamā dodas ar draudzenēm uz restorānu Nobu. Kur citi vakartērpos, tur Kardašjanas kā vien vēlas.

foto: ShotbyJuliann/NYP / BACKGRID/ Vida Press
Influencere Kortnija Kardašjana.

Sātans Prada pidžamā

Mūziķe Rita Ora uzskata, ka pidžama ir piemērots tērps pat modes balvu ceremonijai (Londona, 2018). Īpaši, ja tā ir no zīmola Prada.

foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Mūziķe Rita Ora.

Stils: cilvēki pidžamās staigā pa ielu un apmeklē pasākumus

gallery icon