foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Modes nams “Louis Vuitton” par radošo direktoru ieceļ slavenu mūziķi
Farels Viljamss pēdējo 20 gadu laikā ir kļuvis par pasaules kultūras ikonu.
Mode
2023. gada 15. februāris, 15:40

Modes nams “Louis Vuitton” par radošo direktoru ieceļ slavenu mūziķi

Jauns.lv

Mūziķis Farels Viljamss ir iecelts par Louis Vuitton jauno vīriešu apģērbu radošo direktoru. Ziņa par to tika publicēta zīmola mājaslapā un sociālajos tīklos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņš ieņems modes nama līdzšinējā radošā direktor Virgila Abloha amatu. Viņš  nomira 2021. gadā. Kopš tā laika Louis Vuitton dizaina komanda ir ražojusi vīriešu kolekcijas bez radošā direktora.

Farels Viljamss, kura radošā pasaule aptver no mūzikas līdz mākslai līdz modei, ir vizionārs, kurš pēdējo 20 gadu laikā ir kļuvis par pasaules kultūras ikonu.

Pirmā vīriešu apģērbu kolekcija, kas radīta Viljamsa vadībā, tiks izrādīta 2023. gada jūnijā Parīzē.

Farels Viljamss ir amerikāņu mūziķis, kurš ieguvis 13 “Grammy” balvas. Viljamsa slavenākā dziesma "Happy" guvusi vairāk nekā vienu miljardu skatījumu vietnē YouTube, tā tika nominēta arī "Oskara" balvai kā labākais skaņu celiņš ("Despicable Me 2"). Turklāt Viljamss bija viens no komponistiem filmai “Hidden Figures”, kas saņēma trīs Oskara nominācijas.

Viljamss 2003. gadā kopā ar japāņu dizaineru Nigo nodibināja apģērbu zīmolu “Billionaire Boys Club”. Viljamss jau līdz šim ir sadarbojies ar lielākajiem modes namiem, tostarp “Louis Vuitton”, “Chanel”, lai izveidotu apģērbu un aksesuāru kolekcijas.