foto: https://www.instagram.com/biotherm/
Izcils "Biotherm" serums un "Kiehl’s" sejas ziepes: kopjošās kosmētikas jaunumi
2023. gada 19. janvāris, 11:04

Izcils "Biotherm" serums un "Kiehl’s" sejas ziepes: kopjošās kosmētikas jaunumi

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kādi jauni produkti radīti sejas kopjošās kosmētikas jomā.

Tu staro!

Dr. Hauschka sortimentā atgriežas izgaismojošais fluīds no 2018/2 Dr. Hauschka dekoratīvās kosmētikas kolekcijas ierobežotā daudzumā. To klāj uz atsevišķām ādas zonām, lai tās izceltu ar starojošu mirdzumu, – uz vaigu kauliem, virslūpas centrā, virs atslēgas kauliem –vai pievieno ikdienas sejas krēmam vai tonālajam krēmam. Gaismu atstarojošie pigmenti saplūst ar jebkuru ādas toni un piešķir sejai veselīgu un starojošu izskatu, vieglā tekstūra ar mirdzumu piemērota visiem ādas stāvokļiem. Cena: 26,90 € (30 ml).

foto: Publicitātes foto

Attīrošas sejas ziepes

Kiehl’s sortimentu papildina trīs veidu attīrošās ziepes sejas ādai, īpaši piemērotas dažādiem ādas tipiem un vajadzībām. Izstrādātas tā, lai rūpīgi attīrītu ar bagātīgu putu kārtiņu, padarot ādu svaigu un līdzsvarotu, bez sausuma vai velkošas sajūtas.

foto: Publicitātes foto

Izcils serums

Nakts serums, kas, pateicoties lielai retinola koncentrācijai un Biotherm ekskluzīvajai sastāvdaļai Life Plankton™, sola acīmredzamu atjaunojošu efektu. Klīniskajos pētījumos 100% sieviešu novēroja grumbiņu samazināšanos un citu ādas kvalitātes parametru uzlabošanos. Biotherm Blue Retinol Night Serum Resurface + Repair piemērots normālai un taukainai ādai. Sāk ar divām lietošanas reizēm nedēļā, pakāpeniski palielinot biežumu līdz katram otrajam vakaram. Lieto pirms ādas mitrinātāja (nakts krēma). Cena: 88 € (30 ml).

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Dabiska formula

Lancôme Advanced Génifique nakts krēma unikālā spēcīgo aktīvo vielu kombinācija intensīvi atjauno un mitrina ādu. Dabiskās izcelsmes formula (94% dabiskas izcelsmes un 92% atjaunojamu sastāvdaļu) koncentrēta vieglā, elpojošā, taču bagātīgā tekstūrā, tā aktivizē ādas pašatjaunošanos, aizsargā un mitrina, aizkavējot novecošanas procesus. Cena: 108 € (50 ml).

foto: Publicitātes foto

Mitruma un mirdzuma deva acīm

Aizmirsti par tumšajiem lokiem un pietūkušām acīm! Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence ir ikdienas C vitamīna deva noguruma pazīmju samazināšanai acu zonā. Patīkamā želejas tekstūra ātri iesūcas ādā, to mitrinot. Sastāvā arī atsvaidzinošs mentols, kas nodrošina tūlītēju svaiguma sajūtu un pamodina nogurušas acis jau pēc pirmās lietošanas reizes. Cena: 33 € (15 ml).

foto: Publicitātes foto