Mode
2022. gada 29. jūlijs, 10:15

Modes nama "Balenciaga" radošais direktors Demna Gvasalia kļuvis par platformas "United24" vēstnesi

Jauns.lv

"Balenciaga” radošais direktore Demna Gvasalia kļuvis par Ukrainas līdzekļu vākšanas platformas “UNITED24” vēstnesi, paziņoja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modes zīmols "Balenciaga" platformas atbalstam izveidoja īpašu sporta kreklu. 100% peļņa no šādu sporta kreklu pārdošanas tiks pārskaitīta Ukrainas atjaunošanai. 

Kā informēja Ukrainas prezidenta kancelejas preses dienests, Zelenskis personīgi pateicās "Balenciaga" radošajam direktoram Gvasaliam par apņēmību atbalstīt Ukrainu.

"Paldies par atbalstu, tas ir novērtēts. Ir ārkārtīgi svarīgi saglabāt pasaules uzmanību Ukrainai, lai palīdzētu atjaunot mūsu valsti," sacīja Zelenskis.

Gvasaliam lēmums kļūt par "United24" vēstnieku ir saistīts ar personisku stāstu, jo viņš ir piedzīvojis bēgļa traumu.

"Esmu pagodināts kļūt par "United24" vēstnieku. Es ļoti labi zinu un jūtu sāpes, ko pārdzīvo ukraiņi. Esmu daudz domājis par to, kā es varu palīdzēt Ukrainai un visiem bēgļiem, kuri vēlas atgriezties mājās. Tieši tāpēc es nolēmu koncentrēties uz humanitāro virzienu "Ukrainas atveseļošanās". Un īpašais sporta krekls, ko izveidojām "Balenciaga" modes namā, būs sava veida atbalsta vēstījums Ukrainai," teica Gvasalia.

foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Demna Gvasalia ir dzimis 1981. gadā Gruzijā.

Krekla cena ir 200 eiro. 

"Ukrainas atveseļošanās" ir vērsta uz līdzekļu vākšanu kritiskās infrastruktūras atjaunošanai - ceļiem, tiltiem, skolām un slimnīcām, kas ļaus ukraiņiem atgriezties savās mājās, kuras viņi bija spiesti pamest.

17. maijā prezidents Zelenskis parakstīja dekrētu par nacionālā zīmola "United24" izveidi, lai apvienotu starptautisko partneru centienus Ukrainas atbalstam.

"United24" līdzekļu vākšanas platforma ir tā sauktā "viena loga" labdarības organizāciju, starptautisko partneru un pilsoņu ziedojumiem Ukrainas atbalstam, jo ​​īpaši šādās jomās - palīdzība bruņotajiem spēkiem, humānā, medicīniskā palīdzība un palīdzība bērniem, infrastruktūras atjaunošana, digitālā un informatīvā pretdarbība bruņotai agresijai.

Balenciaga rudens 2022/23 Parīzes modes nedēļā - kolekcija, kas veltīta šausminošajam karam Ukrainā

Gruzīnu izcelsmes dizainers Demna Gvasalia modes nama "Balenciaga" 2022/23 rudens kolekciju veltīja nežēlīgajam karam Ukrainā. Šī "Balenciaga" kolekcija tika demonstrēta ...

gallery icon
25
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās