2021. gada 30. novembris, 12:42

Lūpas ar rītausmas toni un skatiens, kurš izaicina: kas jauns kosmētikā

Pastaiga

"Pastaiga" apskata, kas jauns un interesants radīts dekoratīvajā un kopjošajā kosmētikā.

Melns, vēl melnāks

Hypnôse L’Absolu de Noir ir oriģinālās Lancôme skropstu tušas Hypnôse īpaši melnā versija ar tādu pašu birstīti, kuras 1000 sariņi padara skropstas iespaidīgākas no saknēm līdz galiem. Tagad par 30 % tumšāks eliksīrs pārklāj skropstas bagātīgā, daļēji matētā dūmakaini melnā tonī. Sastāvs bagātināts ar akācijas sveķiem, hohobas eļļu un B5 vitamīnu.
Cena: 34,99 €.

Skatiens, kas izaicina

Kāds šodien ir tavs noskaņojums? Samtaini dūmakaini toņi vai pārgalvīgi un metāliski mirdzoši? Yves Saint Laurent aicina eksperimentēt ar acu grimu – rotaļāties un pārkāpt noteikumus. Zīmola acu ēnu kolekciju papildina divi matēti un divi metāliski acu ēnu toņi – Velvet Crush un Lamé Crush – un kā punktiņš uz i – jaunais Crushliner Stylo Waterproof teleskopiskais acu zīmulis ar ultraintensīvu rezultātu vienā vilcienā un četriem satriecošiem toņiem. Sastāvā kopjošais granātābolu ekstrakts. Cenas: 30–32 € (katrs).

Lūpas ar rītausmas toni

Sensai Total Lip Gloss tagad pieejams arī trīs dažādos, rītausmas debess iedvesmotos toņos. Bagātīga, nelīpoša tekstūra un izcilas kopjošas īpašības. Samazina vertikālās grumbas un krunciņas, mitrina un kopj lūpu delikāto ādu – tās izskatās svaigas un apjomīgas. Sastāvā dabiskais zīds un perlamutra. Cena: 47,99 €.

Atjauno un stiprina

Biotherm aizsargkrēms Cera Repair radīts sakairinātas ādas nomierināšanai un atjaunošanai. Viegla tekstūra, dabisks sastāvs un spēcīga pretnovecošanas formula, kas veicina ādas atjaunošanos un aizsargā to no ārējās vides negatīvās ietekmes. Sastāvā biokeramīdi un reģenerējošās patentētās probiotikas Life Plankton™ daļiņas. Piemērots jutīgai ādai. Cena: 56,99 € (50 ml).

foto: Publicitātes foto

SPA sejas ādai

Atsaucoties klientu pieprasījumam, pašmāju zīmols Marence nu pārdod sejas maskas arī lietošanai mājās. Vērtīgo, zīmola īpaši izstrādāto Saldūdens zaļo dūņu ekstraktu, kas nodrošina ādu ar mikro- un makroelementiem, aminoskābēm un vitamīniem, papildina citas vērtīgas sastāvdaļas, sniedzot tūlītēju veldzi. Pieejamas trīs dažādas sejas maskas dažādām ādas vajadzībām: anti-age liftinga maska (attēlā), atjaunojoša maska sausai ādai un mitrinoša maska normālai ādai. Cenas: 19–25 € (50 g).

foto: Publicitātes foto

Tēmas