Dzīvesstils
2021. gada 19. februāris, 15:07

Stils un veiksme - sagaidi iedvesmojošu pavasari kopā ar "Pastaigas" jauno numuru!

Pastaiga

Lai gan šis ir unikāls brīdis, kad modē valda komforts, mēs jau sapņojam par pavasari un vasaru ar vējā plīvojošām kleitām, koķetiem izgriezumiem tērpos, krāšņiem audumiem un ēteriskiem siluetiem... Un vēl mums ir īsts veiksmes stāsts!

Aizrautīgais Dāvis Siksnāns intervijā žurnālam Pastaiga atklāj Printful miljonu veiksmes formulu un iedrošina internetā virzīt savus ražojumus uz pasaules tirgu. “Ja tavu preci Latvijā nepērk pietiekami labi, tas absolūti nenozīmē, ka šo pašu preci nepirks klienti pasaulē,” viņš saka.

Pasaulslavenā akordeoniste Ksenija Sidorova stāsta, kā pandēmija un atceltie koncerti ietekmējuši viņas dzīvi, taču, spītējot visam, rekordīsā laikā viņai tomēr izdevies ierakstīt albumu Piazzolla Reflections par godu komponista Astora Pjacollas simtgadei, un tas iznāk tieši šomēnes.

Lai gan nekas nespēj aizstāt teātra izrādi klātienē un mākslas darbu aplūkošanu izstāžu zālēs, pateicoties digitalizācijai, šīs mākslas formas varējām baudīt arī pandēmijas laikā. Mēs izpētījām, kā Covid-19 ēra ietekmē mākslas pasauli Latvijā un pasaulē, un pašmāju teātra cilvēkiem jautājām, kādus jaunus pavērsienus šis laiks ienesis viņu dzīvē. Un, ziniet, ne viss ir tik slikti, kā izskatās!

Ņemot vērā to, cik daudz laika pavadām pie lielākiem un mazākiem ekrāniem (arī taču pandēmijas ietekmē), nolēmām paplašināt savus apvāršņus tehnoloģiju un informācijas kanālu jomā un jautājām piecām tehnoloģijās ieinteresētām personībām viņu personīgo pieredzi. Arī te ne mazums atklājumu, ko vērts izmēģināt!

Bet mode? Desmit aktuālākās gaidāmās sezonas modes tendences ir jūsu rīcībā!

Vēl šajā numurā lasi:

* Stila idejas. Viena uniforma visam, snīkeri un gudrā apakšveļa.
* Jaunie stila pravieši jeb vērtīgākie, pārsteidzošākie un dullākie YouTube modes vlogeri.
* Ļoti modīgs kino – trīs tematiskas modes kino izlases ar atšķirīgu redzējumu par šo nozari un tās darbiniekiem.
* Kino portrets. Krievijas režisors Konstantīns Bogomolovs pērn negaidīti kļuva par aktieri, lai spēlētu galveno lomu Fjodora Bondarčuka astoņu sēriju lentē Psihs – vienā no labākajiem kaimiņvalsts seriāliem 2020. gadā.
* Jaunā mājīgā pasaule. Dizaina tendences, kas radušās un nostiprinājušās pandēmijas laikā.
* Skaistuma industrijas tendences 2021.
* Aktuālākie matu griezumi un krāsas.
* Skaistuma portrets. Fotogrāfe Liāna Brūvere (Koshumm). Pirms vairākiem gadiem viņa radikāli mainīja dzīvi, pametot darbu banku sektorā un pievēršoties savai sirdslietai – fotogrāfijai.
* Jaunie un karstie. Agnese Eiduka, Latvijas Mākslas akadēmijas Modes nodaļas maģistrantūras absolvente.

Lasi žurnālu "Pastaiga" arī digitāli - vietnē zurnali.lv