foto: Publicitātes foto
Pavasaris – lielais sakopšanas laiks
Aktrise Regīna Devīte
Noderīgi ikdienā
2023. gada 4. aprīlis, 09:39

Pavasaris – lielais sakopšanas laiks

Reklāmas projekts

“Lielajai pavasara, tāpat kā ikdienas tīrīšanai man patīk izmantot efektīvus līdzekļus, kas darbu palīdz paveikt ātri,” saka aktrise Regīna Devīte. Tāpēc viņas arsenālā ir dažādi traipu tīrāmie un mazgājamie līdzekļi un mikrošķiedras lupatiņas. Līdz šim viņa šīs preces pirka pēc nepieciešamības, bet, kopš iesaistījusies projektā “Viens – divi – izdevīgi!”, rūpīgi seko līdzi izdevīgākajiem piedāvājumiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tīrai mājai

Harismātiskā aktrise uzskata, ka mūsdienās veikalos pieejamie tīrīšanas līdzekļi ir brīnišķīgi palīgi, kas ietaupa gan enerģiju, gan laiku. “Mana mamma ir pārliecināta, ka pilnīgi visu mājās var tīrīt ar sodu, etiķi un ziepēm. Es viņai īsti nepiekrītu, tāpēc lietoju veikalā nopērkamos tīrīšanas līdzekļus. Jā, tie izmaksā dārgāk, bet tīrīt ar tiem ir daudz vieglāk.” Pavasara tīrīšanai Regīna īpaši negatavojams, bet vienmēr parūpējas, lai mājās būtu iecienīto zīmolu mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi. Ja kāds no tiem drīzumā beigsies, veikalā “Maxima” vienmēr noiet gar plauktiem, kur šī prece stāv, lai pārliecinātos, vai nav atlaides. Turklāt sadzīves ķīmijai nereti ir ilgtermiņa atlaides, un tīrāmos līdzekļus te var iegādāties ievērojami izdevīgāk nekā citur. Mājās aktrise regulāri lieto līdzekli pret cauruļu aizdambēšanos (to atzīstot pat Regīnas mamma), kā arī poda un vannas tīrīšanas līdzekli. Lai mājās būtu lielāka kārtība, aktrise labprāt izmato arī dažādu izmēru kastītes, tāpēc arī uzpasē, lai varētu tās nopirkt par vislabāko cenu. 

Savukārt pavasarī, mazgājot logus, Regīna ļoti novērtē gan stikla tīrīšanas līdzekli, gan mikrošķiedras lupatiņas stiklam. “Pirms pārdesmit gadiem bija tik grūti tīrīt logus tikai ar ziepjūdeni un avīzēm! Tagad ar pareizajiem līdzekļiem logs ir nevainojami tīrs pāris minūtēs.” Savukārt grīdu viņai patīk mazgāt nevis ar modernajām birstēm – mopiem, bet ar “lupatu uz ceļiem”, jo tā vislabāk varot pamanīt katru putekli. Sākoties pavasarīgam laikam, biezās ziemas drēbes Regīna iepako vakuuma maisos. “Salieku drēbes maisā, ar putekļu sūcēju izsūcu gaisu un nolieku. Šādi uzglabātas ziemas drēbes aizņem maz vietas un nav jābaidās, ka kodes tiks tām klāt. Galvenais ir laikus sagādāt maisus.”

Pavasarī noderēs

“Veļu, īpaši gaišo, ko vairāk lietoju pavasarī un vasarā, mazgāju tikai ar šķidro veļas mazgāšanas līdzekli. Man ļoti patīk mūsu pašu Seal ražojums Kastanis. Labprāt izmantoju arī veļas mīkstinātāju – mans mīļākais ir Frosch ražotais. Tam ir pavisam viegls un neuzkrītošs aromāts; spēcīgie, uzbāzīgie man nepatīk. Vienu brīdi šis zīmols no “Maxima” plauktiem bija pazudis, un es par to ļoti bēdājos, bet tagad to atkal var nopirkt, par ko liels prieks.” Regīna iecienījusi dažādus traipu tīrīšanas līdzekļus apģērbiem, un viens no noderīgākajiem, viņasprāt, ir apkaklīšu tīrāmais līdzeklis – samitrini, nedaudz pagaidi un liec veļasmašīnā. Apģērbs nav speciāli jāziepē, jāmazgā, jāberž. Tāpat aktrise vienmēr rūpējas, lai kājās būtu kopti un tīri apavi, tāpēc iegādājas arī apavu krēmus, vaskus un līdzekļus, kas aiztur mitrumu. “Man ļoti patīk dabīgi audumi, bet gadās uzvilkt arī sintētiskākus svārkus, tāpēc vienmēr pa rokai ir antiseptiķis, kas neļauj tiem uzkāpt līdz degunam.” 

Jāsakopj ne tikai māja

Regīnai pavasarī ļoti nozīmīgi ir ne tikai sakopt māju, bet arī dārzu, tāpēc ikreiz, esot “Maxima”, viņa ielūkojas dārza preču nodaļā, lai pārbaudītu, vai kādai nepieciešamajai precei nav akcija. Šļūteņu uzgaļi, kapļi, dārza šķēres, kaļķis ābelēm, dažādi mēslojumi un zemes substrāti – tas viss ir nepieciešamas dārzam pēc ziemas. “Īstie sakopšanas darbi jau ir šeit, ārā, nevis telpās, jo tur jau visu laiku kaut ko piekārto. Bet dārzs visu ziemu ir gaidījis, lai varu sākt rosīties.” Regīna piebilst, ka viņai pavasarī gribas domāt ne tikai par žilbinoši tīru māju un dārza darbiem, bet arī par sevis uzfrišināšanu. “Pavisam nesen “Maxima” nopirku “Dzintara” acu krēmu. Es augstu vērtēju Latvijā ražoto kosmētiku, bet tā ir dārga, tāpēc regulāri uzmanu akciju piedāvājumus šīm precēm un, kad sagaidu labo cenu, pērku.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Maxima aktuālos piedāvājumus skatīt šeit!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Maxima"