foto: Publicitātes foto
Laiks ADVENTES kalendāra idejām!
Dari mājās
2021. gada 22. novembris, 10:43

Laiks ADVENTES kalendāra idejām!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Šķiet, internets vai plīst no Adventes kalendāru idejām. Atliek ierakstīt atbilstošus atslēgas vārdus, lai pasmeltos radošu iedvesmu. Kartona kārbiņas, pudeles, aploksnes, sērkociņu kastītes, kabatiņas – noderēs turpat jebkas. Izdomā laikus, vai jau mēneša sākumā izveidosi iespaidīgu kompozīciju, kas krāšņi stāvēs līdz pašiem svētkiem, vai to neapdraud kādas mazas rociņas vai četras ķepas, vai kāda no dāvanām mēneša gaitā nezaudēs svaigumu. Tikpat labi Tu vari katru jaunu dienu sagaidīt ar jaunu pārsteigumu. Varbūt pat pārvērst šo pasākumu par dārgumu medībām. Ja gatavoties sāk oktobrī, ne tādus vien brīnumus var sameistarot.

Kam sarūpēt Adventes kalendāru?

Ierasts Adventes laikā ar pārsteigumiem iepriecināt mazos, bet vai tikai? Tev līdzās noteikti ir kāds īpašs cilvēks, kuru Ziemassvētku laikā gribētos iepriecināt, uzmundrināt.

Vecāki, māsa, tuva draudzene, mīļotais cilvēks. Varbūt Tu esi slepenais rūķis kolēģim. Nebūt nav jādzīvo zem viena jumta, lai pārsteigtu un iepriecinātu. Tu vari sarūpēt mazu pārsteigumu kasti veselai nedēļai un katru svētdienu nosūtīt adresātam.

foto: Publicitātes foto

Ko noslēpt Adventes kalendārā?

Našķus, protams. Kādu mazu un dzirkstošu dzērienu. Sirsnīgu vēstuli.

Par to domājot, mēs esam sagatavojuši īpašu izlasi ar Douglas produktiem, kas ir kā radīti nelielai Adventes kalendāra atvilktnītei.

Kā pavadīt Adventes laiku kopā?

Pārsteigums un prieks ne vienmēr ir taustāms un kastītē. Tas var būt kopā pavadīts laiks, pieredze, atmiņas. Taču arī par to jāsāk domāt savlaicīgi. Ja šogad vēlies savam mīļotajam cilvēkam izveidot citādu Adventes kalendāru, te dažas idejas no mums:

  • Dziesma ar stāstu katrai dienai. Lai katrs decembra rīts iesākas ar īpašu dziesmu un veido melodisku kopā pavadītā laika izlasi.

  • Mēneša filmu izlase – klasika, dokumentālais kino, īsfilma, seriāls – kaut kas mazliet neparasts, atmiņā paliekošs decembra garumā.

  • Recepšu kolekcija. Katru dienu produktu saraksts un viena jauna pārsteiguma recepte, ko dienas noslēgumā kopā īstenot, ja virtuve ir otrās mājas.

  • Piedzīvojumu lādīte. Izdomā dažnedažādas kopīgas aktivitātes, uzraksti uz lapiņām un ieliec lādītē. Katru rītu izvelciet vienu un izpildiet. Nepārcenties, laba daudz nevajag. Lai kopā pavadītais laiks nes prieku, nevis lieku satraukumu. Arī kafijas pauze piesnigušā parkā, viena lēnā deja vakarā vai Netflix dīvānā ir īpašs brīdis divatā.

Tomēr ja, šo visu lasot, Tu nopūties “Nē, paldies, tas nav man. Man uz paplātes”, tad – lūdzu, te būs! Šogad mūsu plauktos ir īpaši raiba Adventes kalendāru izlase, turklāt ne tikai VIŅAI – draudzenei, mammai, māsai –, bet arī VIŅAM. Iesakām gan nevilcināties un izvēlēties jau laikus, jo mūsu kalendāri ilgi plauktā nestāv, tos izpērk ātri. Pilns Ziemassvētku dāvanu sortiments ŠEIT .

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv .