Pārdod. Māju mazpilsētā- Aizputē
Māja meklē cilvēku
2020. gada 19. jūlijs, 12:50

Pārdod. Māju mazpilsētā- Aizputē

Jauns.lv

Pārdod īpašumu lielākā un vecākā mazpilsētā- Aizputē, Zingberga ielā 2. Saulainā un labā vietā, blakus centram un Lažas ūdenskrātuvei.

Zeme 1434 m2, uz kuras atrodas māja ar kopējo platību ~150 m2, kas sastāv no diviem korpusiem:
Mājas dzīvojamais korpuss Nr. 1:
Pagrabs 12.3 m2; 1. stāva kopējā dzīvojamā platība 49 m2; jumta stāva izbūvētā platība 19.9 m2 + vēl neizbūvētā jumta daļas platība (~30 m2).
Mājas neapdzīvotais korpuss Nr. 2: šķūnis 58.1 m2.


Īpašumam ir sekojošas ērtības- elektriskais boileris, podiņu krāsns apkure, plīts pirmā un jumta stāvā, elektrība, pieslēgts pilsētas ūdensvads un kanalizācija. Viegli piebraukt ar tehniku, kas atvieglo arī dārza zemes mehānisku apstrādi.


Māja no koka līdz ar to elpojoša un neuzkrāj mitrumu, kā mūra mājas. Māja ir uzcelta 1924.gadā un ņemot vērā tās cienījamo vecumu tai būs nepieciešams remonts, nesošās konstrukcijas labas. Pastāv iespēja izbūvēt atlikušo jumta stāvu un mājas neapdzīvotā korpusa daļu par pirti, garāžu utt.


Visapkārt labi attīstīta infrastruktūra. Ļoti laba vieta arī komerciālai apbūvei, piemēram, viesu mājai, jo blakus krustojas vairāki galvenie ceļi (Liepājas, Kuldīgas, Kazdangas ceļš, Kalvenes iela, kas ved uz Aizputes centru un Kalveni, Sporta iela- uz Lažas peldētavu, kā arī Kapu iela, kas ved uz Tebras upi, Misiņkalna dabas parku, Misiņkalna motokrosa trasi un Misiņkalna kapiem) un līdz ar to ir laba cilvēku plūsma.
Labs piedāvajums darbīgiem cilvēkiem, kam ir iespējas, spēks un vēlme darboties, attīstīt savu īpašumu un nodarboties ar zemes apstrādi, izaudzējot visu nepieciešamo savā piemājas dārzā.


Īpašums robežojas tikai ar vieniem kaimiņiem, kuri blakus esošā īpašumā Nr.4 jauna ģimene jau veic mājas kapitālo renovāciju un apkārtnes labiekārtošanu, tā kā kaimiņos būs smuks un sakārtots īpašums.


Apskatīt iespējams iepriekš laicīgi vienojoties, vēlams 2 nedēļas iepriekš. Cena 18000 €.

Zvanīt: 29696518.