Tērpu kari. Kā vienādā apģērbā izskatās slavenības? FOTO
Kima Kardašjana un Alesandra Ambrosio vienādos Calvin Klein tērpos.
Slavenības
2014. gada 12. aprīlis, 22:41

Tērpu kari. Kā vienādā apģērbā izskatās slavenības? FOTO

Jauns.lv

Tā sagadās, ka vairākas pasaulē zināmas zvaigznes, iepriekš nesarunājot, iegādājas apģērbu no populāru zīmolu jaunākajām tērpu kolekcijām un ar to iziet sabiedrībā. Kasjauns.lv vērtē, kurai modes dāmai vienādais tērps piestāv vislabāk.

Kima Kardašjana (33) pret Alesandru Ambrosio (32)

Divas slavenības, kuru augumi pasaulē kļuvuši populāri dažādu iemeslu dēļ, izgājušas sabiedrībā ar identiski līdzīgiem topiem un svārkiem no „Calvin Klein” vasaras kolekcijas.

Pirmā šajā tērpā parādijās realitātes šova zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana, kas ir populāra ar savām pikantajām ķermeņa formām. Kima, tērpusies baltas krāsas topā un svārkos, kopā ar līgavaini šā gada janvāra vidū ieradās uz vakariņām Losandželosas restorānā „Mr. Chow”. Koptēlu viņa bija papildinājusi ar „Giuseppe Zanotti” sandalēm, kas veidotas no pitona ādas, rokās viņai bija somiņa, kas akcentē sievietes bagātības statusu – „Birkin” no „Hermès”, kas darināta no baltā Himalaju krokodilādas.

Jau mēnesi vēlāk šādā pašā „Calvin Klein” tērpā sabiedrība izgāja brazīļu supermodele un „Victoria’s Secret” eņģelis Alesandra Ambrosio, kas, reklamējot apakšveļu un bikini, pelna miljonus. Supermodele topu un svārkus papildinaja ar platu jostu. Koptēlu viņa papildināja ar „Christian Louboutin” zandalēm, ar kurām Losandželosas TV šovā „Extra” demonstrēja „Victoria’s Secret” jauno peldkostīmu kolekciju.

Identiski līdzīgie tērpi Kimai un Alesandrai izskatās pilnīgi citādi. Kimai šis tērpa salikums piestāv daudz labāk. Viņa šajā kleitu kaujā uzvar.

Melonija Diasa (29) pret Ketrīnu Dženkinsu (33)

Amerikāņu aktrise Melonija Diasa un britu operdziedātāja Ketrīna Dženkins martā izgāja sabiedrībā vienādos „Preen” pavasara kolekcijas tērpos.

Pirmā bija Melonija, kas 2014. gada 1. martā „Preen” kleitā pozēja  uz sarkanā paklāja Santamonikā notiekošajā „Spirit Awards-2014” ceremonijā. Koptēlu aktrise papildināja ar „Manolo Blahnik” melnas krāsas lakādas kurpēm un zīmola „VBH” klača somiņu, rokassprādzi un auskarus no „W.Britt”.

Jau divas nedēļas vēlāk populārā britu operdziedātāja Ketrīna Dženkins šādā tērpā devās uz Bekingemas pili, lai saņemtu Britu impērijas ordeni no prinča Čārlza rokām.

Ketrīna patriotisku jūtu vadīta izvēlējās ne tikai britu zīmola kleitu, bet arī aksesuārus – „Kurt Geiger” kurpes, kuru modelis tulkojumā nozīmē „brits”. Koptēlu opedīva noslēdza ar kulta zīmola „Philip Treacey” cepurīti.

Ketrīnai Dženkins šis tērps izskatās labāk nekā Melonijai Diasai, turklāt operdīvas aksesuāri ir ārpus konkurences. Viņa uzvar.

Kasjauns.lv/Foto:All Over Press