foto: REUTERS/SCANPIX
Ādams Sandlers pēc 30 gadiem atgriezīsies vienā no savām populārākajām lomām
Viena no Ādama Sandlera karjeras agrīnajām filmām piedzīvos turpinājumu.
Kino
2024. gada 17. maijs, 12:58

Ādams Sandlers pēc 30 gadiem atgriezīsies vienā no savām populārākajām lomām

Jauns.lv

Jauns.lv

ASV sporta komēdijai "Laimīgais Gilmors" (Happy Gilmore) pēc gandrīz 30 gadiem uzņems turpinājumu un arī filmas otrajā daļā galveno lomu atveidos aktieris Ādams Sendlers.

Par filmas turpinājumu paziņojusi ASV straumēšanas platforma “Netflix”. 

Filma uz kino ekrāniem nonāca 1996. gadā un tajā galvenās lomas atveidoja Ādams Sendlers, Kristofers Makdonalds, Džūlija Bouena un Karls Veterss. 

Filma vēsta par caurkritušu hokejistu, kas nolēmis savas prasmes pielietot golfa laukumā. Laimīgais Gilmors, atklājot, ka viņa spēcīgais atvēziens golfā ļauj bumbiņu aizsist 400 metru attālumā, nonāk profesionālā golfa turnīrā, kur pārvērš džentlmeņu izklaidi par skarbu cīņas sportu. Viņa skandalozās izdarības gan laukumā, gan ārpus tā piesaista neskaitāmus fanus. 

Kopš filmas parādīšanās uz lielā ekrāna ir pagājuši jau gandrīz 30 gadi, taču, līdzīgi kā citas populāras filmas, arī "Laimīgais Gilmors" drīzumā piedzīvos savu "otro elpu".

Ādams Sandlers apstiprinājis, ka atgriezīsies vienā no savām ikoniskākajām lomām. Par atgriešanos paziņojis arī aktieris Kristofers Makdonalds, norādot, ka fani pieprasa filmas turpinājumu un viņš ir ļoti gandarīts, ka viņu vēlmi piepildīs.

Filma "Laimīgais Gilmors” izrādījusies arī golfa cienītāju un profesionāļu iemīļota komēdija - liela daļa pat iedvesmojušies no neskaitāmām Gilmora neparastajām spēles tehnikām.