foto: SplashNews.com/ Vida Press
Atklāts iemesls, kāpēc Keita Midltone vēlas izlīgt ar Meganu Mārklu
Keita 2024. gada 22. aprīlī.
Slavenības
2024. gada 5. maijs, 13:19

Atklāts iemesls, kāpēc Keita Midltone vēlas izlīgt ar Meganu Mārklu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Viljams un Keita Midltone no prinča Harija un Meganas Mārklas ir attālinājušies gandrīz četrus gadus, taču topošais Lielbritānijas karalis un karaliene ir "atvērti" izlīgšanai, raksta "Us Weekly".

Anonīmais avots laikrakstam pastāstījis, ka princis Viljams un Keita Midltone ir motivēti izlīdzināt konfliktu savu trīs bērnu dēļ.

"Viņi vēlas attiecības ar Meganu un Hariju, un viņi nevēlas, lai asums pārietu uz nākamo paaudzi," stāsta karaliskajām personām pietuvināts avots.

Izrādās, ka Saseksas hercogi jūt to pašu, vēlēdamies, lai viņu bērni uzturētu attiecības ar saviem brālēniem un māsīcu.

Princis Viljams un viņa sieva Keita Midltone ir desmit gadus vecā prinča Džordža, deviņus gadus vecās princeses Šarlotes un sešus gadus vecā prinča Luisa vecāki, bet princis Harijs un viņa mīļotā Megana Mārkla - četrus gadus vecā prinča Ārčija un divus gadus vecās princeses Lilibetas Diānas vecāki.

Kā zināms, princis Harijs gatavojas atgriezties Lielbritānijā jau 2024. gada 8. maijā uz "Invictus Games" desmitgades svinību ceremoniju, kas radīja pieņēmumu, ka hercogs varētu tikties ar brāli Viljamu un viņa sievu Keitu, kura patlaban ārstējas no vēža.

Taču cits avots uzskata, ka diez vai šāda tikšanās notiks aci pret aci. 

Princis Viljams un princese Ketrīna ar vecākajiem bērniem vēro Vimbldonas tenisa čempionātu 2023. gada jūlijā

gallery icon