foto: ddp/JPI Studios/Jill Johnson / Vida Press
Aizvien šarmanta! 90 gadu vecā Džoana Kolinsa izgājusi sabiedrībā ar savu 59 gadus veco vīru
Britu aktrise Džoana Kolinsa 90 gadu vecumā.
Slavenības
2024. gada 28. aprīlis, 06:55

Aizvien šarmanta! 90 gadu vecā Džoana Kolinsa izgājusi sabiedrībā ar savu 59 gadus veco vīru

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

90 gadus vecā seriāla “Dinastija” zvaigzne Džoana Kolinsa nesen manīta ejam uz randiņu ar savu vīru Pērsiju Gibsonu. Slavenais pāris ir precējies kopš 2002. gada. Pērsijs ir 31 gadu jaunāks par savu izredzēto un ir aktrises piektais vīrs.

Seriāla “Dinastija” zvaigzne izgājusi sabiedrībā Londonā, ģērbusies melnā kažokā. Īsajam puskažociņam viņa pieskaņojusi melnu caurspīdīga auduma blūzi ar apaļu kakla izgriezumu un ziedu ornamentu apdruku.

Viņa bija uzvilkusi brīva piegriezuma melnas garās bikses un apāvusi nevainojami nospodrinātus ādas zābakus. Savu vakara koptēlu Kolinsa papildinājusi ar lakonisku melnu rokassomiņu. Slavenā britu aktrise bija eleganti ieveidojusi matus un, kā vienmēr,  izvēlējusies košu dekoratīvo kosmētiku.

Laulātais pāris apmeklēja Gabrielas Pīkokas grāmatas prezentāciju, kuru ar savu klātbūtni pagodināja arī britu TV personība Pīrss Morgans un britu princese Beatrise ar vīru Edoardo Mapelli Moci. Lai gan Džoana Kolinsa sasniegusi jau ļoti cienījamu vecumu, viņa aizvien jūtas moža un ieinteresēta saviesīgajā dzīvē. Vienmēr eleganti saposusies un uzklājusi izteiksmīgu grimu, Kolinsa kopā ar vīru bieži apmeklē dažādus pasākumus.

90. gadus vecā ekrāna dīva Džoana Kolinsa 2024. gada pirmajā pusē

gallery icon

2002. gadā britu aktrise apprecējās piekto reizi. “Es ticu laulībai, tāpēc es to izdarīju piecas reizes, un beidzot man ir brīnišķīga laulība,” savulaik atzinusies Kolinsa. Ar Pērsiju Gibsonu aktrise laulībā nodzīvojusi visilgāk. Pērsijs ir 31 gadus jaunāks par savu sievu. Sen leģendāra kļuvusi Džoanas atbilde par abu lielo gadu starpību. “Ja viņš nomirs, tad nomirs,” savulaik atjokoja aktrise. 2022. gadā ar vērienīgu balli pāris atzīmēja laulības 20. gadadienu. Pērsijs Gibsons ir dzimis Peru. Viņš ir Holivudā augstu vērtēts producents, kurš producējis arī populāro spēļu šovu “Gribi būt miljonārs?” (“Who Wants to be a Millionaiore”).