Mīnus 90 kg! Džons Gudmens 2024. gada aprīlī

gallery icon
Slavenības
2024. gada 14. aprīlis, 11:54

Filmas "Flinstoni" zvaigzne Džons Gudmens nokrities svarā par 90 kilogramiem!

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktieris, kuru daudzi vislabāk atceras kā omulīgo Fredu Flinstonu no animācijas seriāla kino ekranizējuma, ievērojami nokrities svarā. Nesen aktieris, kurš zaudējis 90 kilogramu svara, kopā ar sievu Annu Betu Harcogu redzēts Džona F. Kenedija lidostā Ņujorkā.

71 gadu vecais filmas “Flinstoni” un seriāla “Roseanne” aktieris bija ģērbies tumši zaļā sporta jakā, zilā džemperī, bēšas krāsas biksēs un pieskaņotos “Hoka” sporta apavos. Savukārt sieva, ar kuru viņš ir precējies kopš 1989. gada, bija tērpusies baltā blūzē, tumši zilās garajās biksēs un baltos sporta apavos. Gudmena kundze koptēlu bija papildinājusi ar brillēm smagnējos biezos rāmjos, bet gaišās matu cirtas atstājusi brīvi krītam pār pleciem.

Ceļu pretī veselīgam izskatam un labai pašsajūtai Džons Gudmens uzsāka jau 2007. gadā, kad atmeta alkohola lietošanu. Aktieris sāka strādāt kopā ar personīgo treneri, viņam tika ieteikts “Vidusjūras stila ēšanas plāns”, kur galvenais akcents likts uz zivīm, riekstiem, olīveļļu, dārzeņiem un augļiem. Tolaik arī tika atzīmēts, ka Džons trenējas sešas dienas nedēļā un dienā veic 10 000 līdz 12 000 soļu, izmantojot eliptisko velotrenažieri un skrejceliņu.

2016. gadā intervijā Hovardam Sternam aktieris pastāstīja, ka viņa pārmaiņas apzināti notikušas lēni: “Es visu darīju ļoti lēnām. Es vēlējos izmainīt savu dzīvesveidu, jo tas ir process, kas turpināsies visu manu mūžu.” Gadu vēlāk intervijā telekanālam  ABC par savu fitnesa režīmu Gudmens sacīja: “Agrāk es būtu sportojis trīs mēnešus, nokristos svarā par kādiem 30 kilogramiem, apbalvotu sevi ar “sešpaku” vai ko tamlīdzīgu, un tad atgrieztos pie vecajiem ieradumiem.”

foto: Dan Steinberg/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Džons Gudmens 2004. gadā.

2023. gada jūnijā izdevumam “Rolling Stone” aktieris pastāstīja, ka viņa dienas režīmā tagad ir iekļautas regulāras pastaigas ar suni un boksa treniņi. Runājot par sportu, Gudmens gan atzina, ka nejūtas pietiekami labs boksā un absolūti neesot pārliecināts, vai viņš spētu noturēties, ja kāds viņam spēcīgi iesistu pa seju.

Viņš arī solīja, ka vasarā pastiprināti pievērsīs uzmanību savai veselībai, jo darba projektu dēļ esot atstājis labsajūtu mazliet novārtā enerģijas trūkuma dēļ. Gudmens joprojām filmējas ABC seriālā “The Conners”, kas pirmizrādi piedzīvoja jau 2018. gadā.

Flinstona lomas atveidotāja Džona Gudmena pārvērtības

gallery icon