foto: AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Anna Pakvina pirmizrādes vakaru apmeklē ar spieķi. Fani satraucas par ļaunāko
Anna Pakvina filmas pirmizrādes vakarā.
Slavenības
2024. gada 9. aprīlis, 18:33

Aktrise Anna Pakvina pirmizrādes vakaru apmeklē ar spieķi. Fani satraucas par ļaunāko

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Seriāla “Īstās asinis” (“True Blood”) zvaigzne Anna Pakvina saviesīgā pasākumā uz sarkanā paklāja pozēja ne ar pašu piemērotāko aksesuāru – spieķi. 41 gadu vecā aktrise jau vairākus gadus sirgst ar kādu nopietnu saslimšanu, tomēr diagnozi sabiedrībai atklāt nesteidzas.

Anna Pakvina, kura pazīstama ar Sūkijas Stekhausas lomu televīzijas grāvējā “Īstās asinis”, pēc ilgāka laika pirmo reizi izgājusi sabiedrībā un parādījusies ar spieķi, tādējādi šokējot viņas talanta cienītājus.

Anna Pakvina pirmizrādes vakaru apmeklē ar spieķi

gallery icon

Anna apmeklējusi jaunās filmas “Mazliet gaismas” (“A Bit Of Light”) pirmizrādes vakaru. Šajā ekranizējumā viņa atveido sievieti, kura atveseļojas no smagas alkohola atkarības. Uz Ņujorkā notikušo pasākumu Annu Pakvinu pavadīja viņas vīrs, seriāla “Īstās asinis” kolēģis Stīvens Moijers, kurš TV šovā atveidoja Annas varones mīļoto Billu Komptonu.

foto: Kristin Callahan/Shutterstock/ Vida Press
Anna Pakvina un Stīvens Moijers filmas “Mazliet gaismas” (“A Bit Of Light”) pirmizrādes vakarā 2024. gada 4. aprīlī.

Beidzamo reizi Anna Pakvina uz sarkanā paklāja bija redzēta pirms vairāk nekā pusotra gada. Tolaik saviesīgā pasākumā viesnīcā “Crosby Street” aktrise atzina, ka jau divus gadus sirgst ar nopietnu kaiti, kas ietekmē viņas runu un balsta un kustību aparātu, taču diagnozi tā arī neatklāja.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Anna Pakvina un Stīvens Moijers 2014. gadā seriāla “Īstās asinis” 7. sezonas pirmizrādes pasākumā Losandželosā.

Daži uzskata, ka zvaigzne cīnās ar multiplo sklerozi – centrālās nervu sistēmas slimību, kas pasliktina smadzeņu spēju pārraidīt un uztvert dažādus signālus. Šī slimība ir plaši izplatīta visā pasaulē un ir biežs invaliditātes cēlonis. No šīs slimības nav pasargāts neviens, arī slavenības. Zināms, ka ar šo kaiti slimo arī tādas aktrises kā Selma Blēra un Kristīna Eplgeita.

foto: CAMERA PRESS/LNC / James Murphy / Vida Press
Anna Pakvina un Stīvens Moijers 2013. gadā.

Anna Pakvina ar savu nākamo vīru Stīvenu Moijeru iepazinās vampīru sāgas “Īstās asinis” uzņemšanas laukumā un kļuva par pāri jau pirmās sezonas filmēšanas laikā 2007. gadā. Abi apprecējās 2010. gada 21. augustā Malibu. Divus gadus vēlāk pasaulē nāca viņu dvīņi Popija un Čārlijs. Anna ir arī audžumamma Stīvena dēlam un meitai no iepriekšējām attiecībām.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Anna ar dvīņiem Popiju un Čārliju 2015. gadā.

Vampīru sāgas “Īstās asinis” anotācija vēsta: Pateicoties kāda japāņu zinātnieka izgudrotajām sintētiskajām asinīm, vampīri nu ir nevis teiksmām apvīti briesmoņi, bet parasti līdzpilsoņi. Lai gan cilvēki nu ir izslēgti no ēdienkartes, daudzi joprojām jūt bažas par šo radījumu „iznākšanu no zārka”. Reliģiskie vadoņi un valdības amatpersonas visā pasaulē ir jau izvēlējušies, kurā pusē nostāties, taču mazajā Luiziānas pilsētiņā Bontomā vēl nav īstas skaidrības. Vietējā viesmīle Sūkija Stekhausa (Anna Pakvina) zina, kāda ir sajūta, ja citi tevi izstumj. Viņas „lāsts” ir spēja lasīt citu cilvēku domas. Viņasprāt, vampīri ir jāintegrē – sevišķi Bills Komptons (Stīvens Moijers), 173 gadus vecais smukulītis, kurš dzīvo turpat netālu. Jo dziļāk Sūkija iepīsies noslēpumos, kas saistīti ar Bila ierašanos Bontomā, jo lielāks pārbaudījums būs jāiztur viņas iecietībai. Seksīgās, biedējošās drāmas autors ir Alans Bols, kurš veidojis arī seriālu „Sešas pēdas zem zemes”, iedziļinās rakstnieces Šarlēnes Harisas rūpīgi izstrādātajā pasaulē.