foto: PBS / BACKGRID/ Vida Press
Holivudas zvaigznes Maikls Duglass un Skārleta Johansone izrādās radinieki
Maikls Duglass un Skārleta Johansone izrādījušies radinieki. Ļoti attāli radinieki.
Slavenības
2024. gada 4. aprīlis, 10:10

Holivudas zvaigznes Maikls Duglass un Skārleta Johansone izrādās radinieki

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Atklājums par Holivudas zvaigžņu Maikla Duglasa un Skārletas Johansones radniecību paziņots telekanāla PBS dokumentālajā seriālā “Finding Your Roots”.

Neparasti likteņa līkloči Holivudas leģendai Maiklam Duglass atklājuši, ka viņam ar aktrisi Skārletu Johansoni ir kopīgs ne tikai darbs – abi patiesībā izrādījušies attāli radinieki.

Maikls Duglass uzzina par radniecību ar Skārletu Johansoni

gallery icon

Atklāsme par abu slaveno aktieru radniecību izskanējusi telekanāla PBS dokumentālajā seriālā “Finding Your Roots”. TV šova vadītājs Henrijs Luiss Geitss juniors iepriecinājis Duglasu ar ziņu, ka Johansone ir viņa “DNS māsīca”.

Pārsteigts par šo atklājumu, 79 gadus vecais kinoaktieris tik tikko spēja apvaldīt savu sajūsmu par nule uzzināto. “Vai jūs jokojat?” – viņš iesaucās un tad piebilda: “Ak, tas ir pārsteidzoši. Labi. Tas ir forši. Tas ir tik forši.”

Žilbinošā Holivudas dīva Skārleta Johansone

gallery icon

Pētījums, kuru vadīja Geitss un profesionālu ģenealogu komanda, atklāja, ka Maiklam un Skārletai (39) ir identiski DNS segmenti četrās hromosomās.

Geitss noskaidrojis, ka šīs ģenētiskās radniecība ir meklējama pa Johansones mātes līniju un ir cēlusies no ebreju kopienām Austrumeiropā.

“Oskara” balvas laureāts Maikls Duglass gandarīti secināja: “Tas ir neticami. Ar nepacietību gaidu nākamo tikšanos ar Skārletu!”

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar meitu Kerisu apmeklē 76. Kannu kinofestivālu

gallery icon

Abi aktieri devuši nozīmīgu ieguldījumu “Marvel” komiksu tēlu iedzīvināšanā uz ekrāna. Skārleta Johansone atveidojusi Natašu Romanovu, Maikls Duglass - Henku Pimu 2019. gadā iznākušajā kases grāvējā “Atriebēji: Noslēgums”.

Maikla senči dziļi sakņojas ebreju kopienā, viņa vecvecāki no tēva puses emigrējuši no Krievijas uz Ameriku. Slavenais aktieris kopš 2000. gada ir precējies ar velsiešu aktrisi Ketrīnu Zetu-Džounsu, viņiem ir divi kopīgi bērni. Duglasam ir arī vecāks dēls no viņa pirmās laulības ar Diandru Lūkeri.

Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas ģimene

gallery icon

Dokumentālais seriāls, kur vienā no epizodēm redzams arī Maikls Duglass, tika demonstrēts šā gada 2. aprīlī. Šī ir viena no sērijām TV šova “Finding Your Roots” desmitajā sezonā, kur jau kopš 2012. gada tiek pētīti dažādu slavenu cilvēku dzimtas koki.

Maikls Duglass saņem zvaigzni Holivudas Slavas alejā

Divus "Oskarus" ieguvušais amerikāņu aktieris Maikls Duglass 2018. gada 6. novembrī saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā, šādi tiekot pagodināts par ...

gallery icon