foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktiera Toma Veličko sieva zina no galvas vīra partneru tekstus
Alise un Toms Veličko.
Slavenības
2024. gada 7. aprīlis, 15:22

Aktiera Toma Veličko sieva zina no galvas vīra partneru tekstus

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktiera Toma Veličko sieva bērnu apģērbu zīmola "Paade mode" pārdošanas daļas speciāliste Alise Veličko zina no galvas tekstus, ko izrādēs runā vīra partneri. Tā kā mājās aktieris bieži vien, gatavojoties lomām, mēģina, tad partnera lomu allaž uzņemas sieva.

Alise vienmēr apmeklē pirmizrādes, kurās spēlē Toms. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", viņa arī nesen noskatījās Dailes teātra jauniestudējuma "Meistars un Margarita" pirmizrādi un pēc tās pastāstīja: “Man liekas, ka Tomam pirms izrādes ir krietni mazāks uztraukums nekā man. Toms ir ļoti nosvērts cilvēks.”

Dailes teātrī svin Mihaila Bulgakova "Meistars un Margarita" pirmizrādi. 22.03.2024.

gallery icon

Sieva atklāj – pati iesaistās un piepalīdz vīram sagatavot mājās jaunās lomas, jo pašai ir liela interese par vīra piedzīvoto un pārdzīvoto: “Man šķiet, ka Tomam visizaicinošākā no lomām – gan fiziski, gan mentāli – bija izrādē "Degunradži". Tās bija bezgalīgas... un fiziski smagas stundas teātrī, līdz ar to tas bija kā izaicinājums mūsu attiecībām.” Alise no galvas zina tekstus gan dažām vīra, gan viņa partneru lomām. “Ja man ir kāds garāks dialogs ar partneri, es palūdzu mājās sievu palasīt pretī tekstu,” saka Toms.