foto: Rick Davis / SplashNews.com/ Vida Press
Andželinu Džoliju aizvainojusi pašas meita Šilo. Kas noticis, un par ko priecīgs Breds Pits?
Šilo ar mammu aktrisi Andželinu Džoliju.
Slavenības
2024. gada 28. marts, 09:10

Andželinu Džoliju aizvainojusi pašas meita Šilo. Kas noticis, un par ko priecīgs Breds Pits?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita 17 gadu vecā meita Šilo Džolija Pita, kura “vienmēr ir bijusi tēta meita”, pārceļas uz dzīvi pie sava tēva. Par to ziņo ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Interesanti, ka meitenei nav konfliktu ar savu slaveno mammu, tomēr viņa vēlas būt tuvāk tēvam. “Šilo nestrīdējās ar Andželinu, bet viņai drīz būs 18 gadi, un viņa vēlas mainīt situāciju. Turklāt viņa dievina Bredu un vienmēr ir bijusi tēta meita,” apgalvo ģimenei pietuvināta persona.

Džolijas meita Šilo īso zēngalviņu nokrāsojusi rozīgā tonī. 2023. gada augusts

gallery icon

“Breds bija sajūsmā, kad Šilo viņam pavēstīja šos jaunumus,” piebilda informācijas avots. Turpretī Džolija nebija gatava šādam notikumu pavērsienam. Zinātāji pat apgalvo, ka viņa gandrīz aizsvilusies dusmās, uzzinot, ka Šilo gatavojas doties prom. “Andželina saprot, ka Šilo jau ir pieaugusi meitene un tāpēc spēj patstāvīgi pieņemt tik nopietnus lēmumus. Protams, Andželina nebija priecīga, uzzinot šādus jaunumus,” ar žurnālistiem dalījies kāds aktrisei tuvs avots.

Losfelizā esošais Breda īpašums, kura vērtība ir 8,3 miljoni dolāru, atrodas pastaigas attālumā no Andželinas mājas, un Šilo jebkurā laikā var apciemot mammu un savus brāļus un māsas, kuri izturas daudz vēsāk pret savu tēvu, un ar viņu sazinās reti.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

gallery icon

Andželina un Breds sāka satikties 2004. gadā, bet apprecējās 2014. gada augustā. Tomēr jau pēc diviem gadiem izšķīrās. Kā iemeslu šādam lēmumam bijušais pāris norādījis “nesamierināmas atšķirības”. Pārim ir seši bērni: pašu bioloģiskie bērni Šilo, Nokss un Vivjena, un adoptētie bērni Zahara, Pakss un Medokss.

Dažus pēdējos gadus Džolija un Pits tiesājas par tiesībām uz “Chateau Miraval” vīna darītavu. Marta sākumā tiesa lēma par labu Bredam, taču pirms dažām dienām tika ziņots, ka Andželina izcīnījusi uzvaru apelācijas lietā.

Andželina Džolija ar meitām Vivjenu un Šilo, un dēlu Noksu lielajā tirgū

gallery icon

Breds Pits, rozā vīns, džins un viņam piederošie vīna dārzi Provansā

gallery icon