foto: Robert Hanashiro-USA TODAY/Sipa USA/ Vida Press
Kāzu nebūs! Holivudas dīva Megana Foksa apstiprina, ka atsaukusi saderināšanos ar Machine Gun Kelly
Megana Foksa šā gada 18. februārī “People’s Choice Awards” balvu ceremonijas aizkulisēs.
Slavenības
2024. gada 22. marts, 06:12

Kāzu nebūs! Holivudas dīva Megana Foksa apstiprina, ka atsaukusi saderināšanos ar Machine Gun Kelly

Jauns.lv

Holivudas aktrises Meganas Foksas (37) un mūziķis Machine Gun Kelly (33) vētrainais romāns aizsākās 2020. gadā, divus gadus vēlāk pāris saderinājās.

Aizvadītā gada laikā izskanējis daudz pieņēmumu un baumu par Meganas Foksas un Machine Gun Kelly (MGK) attiecībām, un fani tā arī palikuši neizpratnē par pāra pašreizējo statusu.

foto: C Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
Megana Foksa un Machine Gun Kelly šā gada 11. februārī Lasvegasā.

Neraugoties uz klīstošajām baumām, Megana izvēlējusies paturēt noslēpumā informāciju par savām attiecībām ar MGK.

Taču nesen, kad viņa viesojās Aleksa Kūpera veidotajā podkāstā “Call Her Daddy”, aktrise nedaudz ļāva ieskatīties savas privātās dzīves aizkulises.

Lai gan Megana neiedziļinājās pašreizējās situācijas specifikā, viņa sniedza nelielu ieskatu attiecībās ar MGK un apstiprināja, ka saderināšanās kādā brīdī ir atsaukta.

Megana Foksa ar draugu apmeklē “Billboard” balvu ceremoniju un “afterparty” ballīti

gallery icon

Meganas un MGK vētrainais romāns aizsākās 2020. gadā un vainagojās ar saderināšanos 2022. gadā. Abu attiecības ir piedzīvojušas lielus emociju kāpumus un kritumus, un ar tām viņi allaž piesaistījuši plašu sabiedrības uzmanību.

Viņu attiecības, ar ko sabiedrība tika nemitīgi pārsteigta un šokēta, piedzīvoja savus pārbaudījumus, kas noveda gan pie šķiršanās, gan samierināšanās brīžiem.

“Man ir sajūta, ka ikvienam ir viedoklis par jūsu attiecībām. Jūs saderinājāties, tad manuprāt to atsaucāt, pēc tam nezinām, kas ar jums notiek. Kā tu raksturotu savas attiecības ar MGK?” jautāja Alekss Kūpers.

Megana Foksa ar draugu Machine Gun Kelly

gallery icon

Meganas atbilde bija atturīga, tomēr skaidra, uzsverot abu saistību personīgo raksturu.

“Domāju, ka tas, ko esmu iemācījusies, esot šajās attiecībās, ir tas, ka tās nav domātas sabiedrības patēriņam,” viņa norādīja, uzsverot abu saiknes svētumu.  

“Es varu pateikt, ka viņš ir tas, ko dēvēju par savu dvēseļu dvīni, un man vienmēr būs saikne ar viņu, lai kas notiktu. Nevaru droši pateikt, kāda būs kapacitāte, bet es vienmēr būšu ar viņu kaut kā saistīta.”

Apstiprinājums par atsaukto saderināšanos izskanējis delikāti, Meganai atzīstot Aleksa pieminēto notikumu precizitāti.

“Neko vairāk es neesmu gatava paskaidrot. Bet viss, ko tu pieminēji ir precīzi, tas tiešām noticis. Es redzu, ka cilvēkiem tas šķiet mulsinoši un interesanti, un viņi domā – kas gan notiek?” – viņa dalījās, apstiprinot juceklīgo ceļu, kādu viņu attiecības ir gājušas.

Meganas un MGK mīlas stāsta pirmsākums meklējams filmas “Midnight In The Switchgrass” uzņemšanas laukumā 2020. gadā, kad abu savstarpējā pieķeršanās ātri vien kļuva redzama sabiedrības acīm. Viņu attiecības, kas bieži vien akcentētas ar kaislīgiem mīlestības apliecinājumiem, 2022. gadā piedzīvoja simbolisku pavērsienu. Pāris saderinājās, šo faktu “apzīmogojot” viens ar otra asinīm.

Tomēr abu harmonija uz īsu brīdi tika izjaukta, kad Megana ar noslēpumainu “Instagram” ierakstu deva mājienu par šķiršanos, kā rezultātā viņas konts tika dzēsts.

Tomēr pāris savas nesaskaņas atrisināja un atrada ceļu viens pie otra atpakaļ. Nesen abi redzēti, baudām kopīgu atpūtu Meksikā.

foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID/ Vida Press
Machine Gun Kelly un viņa tetovējumi 2021. gadā.

Viņu sarežģītās attiecības papildināja vēl kāds savāds fakts. MGK, kura īstais vārds ir Kolsons Beikers, veica dramatiskas pārmaiņas, ar melnu tinti notetovējot visu ķermeņa augšdaļu.

Šis drosmīgais solis, kas sākotnēji tika skaidrots “tikai ar garīga rakstura nolūkiem”, vēlāk interpretēts arī kā dziļš apliecinājums viņa uzticībai Meganai.