foto: Vida Press
Atkailinātības pakāpe pieaug. Emīlija Ratažkovski pārsteidz ar vēl nebijušu tērpu
Stilisti un zvaigznes cenšas, cik spēj, lai izdomātu arvien provokatīvākus tērpus.
Slavenības
2024. gada 13. marts, 11:55

Atkailinātības pakāpe pieaug. Emīlija Ratažkovski pārsteidz ar vēl nebijušu tērpu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šī vairs nav par tradīciju kļuvusī “kailā” kleita, tas ir kaut kas vairāk! Stilisti un zvaigznes cenšas, cik spēj, lai izdomātu arvien provokatīvākus tērpus. Vienā no tādiem uz “Oskara” balvu ceremonijas “afterparty” ballīti ieradās 32 gadus vecā topmodele Emīlija Ratažkovski.

Holivudas zvaigznes pulcējās tradicionālajā “Vanity Fair” ballītē par godu notikušajai “Oskara” balvas pasniegšanas ceremonijai. Sarīkojums notika Volisa Ārmstronga skatuves mākslas centrā Beverlihilsā Losandželosā.

Emīlija Ratažkovski pikantā kleitā “Oskara” ceremonijas “afterparty” ballītē

gallery icon

Emīlija Ratažkovski ballītē ieradās franču modes nama “Jacquemus” tērpā no 2024. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Baltā kleita bija ar atkailinātiem pleciem, muguru un ne tikai.

foto: ddp/JPI Studios/Jill Johnson / Vida Press
Šis tērps ir no franču modes nama “Jacquemus” 2024. gada pavasara/vasaras kolekcijas.

Augumu atkailinošā tērpa dēļ topmodele bija atteikusies no apakšveļas. Strukturētā kleita ar akcentēto krūšu daļu bija dekorēta ar caurspīdīgu audumu, kas no ņiebura sānu daļas vijās līdz pat zemei.

foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Aizvien atklātāk un atklātāk.

Modele, kurai ir pieredze neskaitāmās modes skatēs, ieņēma visdažādākās pozas, demonstrējot fotogrāfiem savu neredzēti ekstravaganto tērpu un nešaubīgi lielisko augumu. Taču, kad Emīlija pārvietojās pa telpu, viņa tomēr kautrīgi piespieda tērpa ņiebura daļu sev pie auguma, lai klātesošo acīm neatklātos kaut kas, ko nav gribējusi parādīt.

foto: GAMR / BACKGRID/ Vida Press
Kad Emīlija pārvietojās pa telpu, viņa tērpa ņiebura daļu kautrīgi piespieda pie auguma ar roku.

Ballītē Emīlijai pievienojās viņas ilggadējā draudzene krievu modele Irina Šaika, kura bija izvēlējusies mazāk atkailinošu tērpu, taču arī ar nelielu provokāciju. Viņa bija ģērbusies peņuāra stila kleitā ar smalkām lencītēm un melnu korseti, kuplos organzas mini svārkos, kas atgādināja baletdejotāju pačku. Par provokatīvāko topmodeles apģērba daļu nosaucamas garās zeķes, ko turēja zeķturi ar metāla klipšiem.

foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Modele Irina Šaika.