foto: no Edgara Rinkēviča privātā arhīva
Septiņi prezidenti vienā foto! Ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Septiņi prezidenti vienā foto!
Slavenības
2024. gada 6. marts, 18:44

Septiņi prezidenti vienā foto! Ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Marta Grigale slavē Amsterdamu

“Amsterdama, kā tu man patīc!” – dziedātāja Marta Grigale devusies baudīt Nīderlandi un saviem sekotājiem padalījusies ar noskaņu raisošām fotogrāfijām.

Jānim Šipkēvicam ļoti patīk dzīvot

Mūziķim Jānim Šipkēvicam, kā izrādās, ļoti patīk patikt. Dzīvot. Tik vienkārši!

Vienā foto – septiņi prezidenti!

“Pastarītis” Edgars Rinkēvičs soctīklos izraisījis sajūsmu ar fotogrāfiju, kurā redzams selfijā ar vēl sešiem Latvijas Valsts prezidentiem Rīgas pilī.

Kāpēc radu nav tviterī?

Radio žurnālists Aidis Tomsons dalījies ar pārdomām par savu radu un draugu pulku, kur vien retais izmanto tviteri. Aidim piebalsojis dziedātājs Lauris Reiniks, kas arī atzīst, ka esot teju vienīgais radu saimē, kurš izmanto šo platformu, papildinot, ka tai esot savs šarms.

Eva Johansone un neparastais saldējums

Kultūras žurnālistei Evai Johansonei radošuma un izdomas nudien netrūkst. Bērniem apsolīts saldējums? Nav divu domu! Tēja, cukurs un augļi – saldējums gatavs!

“Atceros, kā mana mamma 90tajos vienmēr atrada neparastus risinājumus, lai iepriecinātu mūs. Šorīt izdevās arī man. Veikals ciet, bērniem apsolīts saldējums. Tēju ar cukuru un augļiem sasaldēju izlietotā cepumu trauciņā. Kociņš – mazā karotīte. Laimīgi.”

Mielavam jaunas dziesmas būs, kad beigsies karš

Zīmīga saruna dziedātājam Ainaram Mielavam bijusi ar kādu desmit gadu jaunu fanu Zvejniekciemā.

Sarunas gaitā Ainars apsolīja, ka viņš jaunas dziesmas rakstīs tad, kad beigsies karš. “Šovakar pēc koncerta Zvejniekciemā pienāca puisītis palūgt autogrāfu. Alfrēds. 10 gadi. – Drīkst Jums ko pajautāt? – Jā. – Jūs jaunas dziesmas rakstīsiet? – Tagad karš. Es nevaru. – Bet pēc kara? – Pēc kara, jā. Es apsolu, Alfrēd! Slava Ukrainai!”

Kristaps Zutis ir laimīgs, nav bēdīgs

“Es esmu laimīgs par to, kas man ir, un nebūšu bēdīgs par to, kā man nav,” – uz šķietami laimīgas nots aizvadīto nedēļu pavadījis bokseris Kristaps Zutis.

Rakstām r*sols?

Kā tad tur īsti ir – rosols vai rasols? Rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska komunikācijā izmanto abus variantus un iekļāvusi arī trešo: r*sols!

Gustavs Terzens lepojas ar miglas foto

Lielu popularitāti – vairāk nekā 1,2 tūkstošus “patīk” atzīmju – soctīklā X guvis TV un radio personības Gustava Terzena ievietotais foto, kur redzms, kā “lielais brālis sedz aizmuguri”.